Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SMILEY - SCUMPA FOC (ID PROFM)

Știri

Loredana Groza/ Foto: Instagram

Ținuta în care a apărut Loredana Groza pe pârtie. Artista a strălucit ca un diamant: „Numai tu puteai să apari așa”

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite și influente artiste din România, a bifat deja prima vacanță pe anul acesta, bucurându-se de câteva zile la munte. Ca de fiecare dată, celebra cântăreață îi ține la curent pe fanii săi și postează numeroase fotografii în care arată cum s-a distrat în vacanță, dar mai ales cum s-a îmbrăcat, fiind cunoscută pentru stilul său aparte. 

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță pe anul acesta, împreună cu micuța Josephine. Cei doi au ales o destinație exotică, relaxantă, departe de haosul din București, pentru a-și încărca bateriile pentru noul an. După două zboruri și un drum cu barca, artistul, prezentatoarea TV și fiica lor au ajuns în Maldive.

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West, imaginea cu Bianca Censori care a stârnit controverse printre fani: „Ești un suflet pierdut. Jur că am crezut că e Kim!”

A trecut un an de când Bianca Censori și Kanye West s-au căsătorit în secret, iar de atunci arhitecta în vârstă de 28 de ani a trecut printr-o schimbare radicală în ceea ce privește stilul vestimentar.

nick carter si aaron carter

Nick Carter de la Backstreet Boys își plânge frații pierduți mult prea devreme. Familia lui a fost lovită de tragedia morții a 3 copii

Nick Carter de la Backstreet Boys a rupt tăcerea în legătură cu cea mai recentă tragedie care s-a abătut asupra familiei sale, deja măcinată de drame.

Hailey Bieber

Hailey Bieber a intrat în 2024 în costum de baie. Relaxare și răsfăț pe iaht și pe plajele din Barbados

Hailey și Justin Bieber, alături de o gașcă de prieteni din care nu a lipsit Kendall Jenner, au petrecut Revelionul pe o plajă din Barbados. Cum locul era perfect pentru distracție și relaxare, dar și pentru a se bălăci nestingheriți, fără stresul paparazzilor, fetele din grup s-au și pozat în ipostaze incitante.

antonia

Motivul pentru care Antonia nu postează poze în costum de baie, deși e în vacanță în Maldive: "Sunt în etapa de grăsuță, am celulită"

Așa cum fac mulți artiști români la început de an, Antonia și Alex Velea au ales să plece într-o vacanță exotică. Și-au luat cei doi băieți și au ajuns în Maldive, una dintre destinațiile preferate ale vedetelor de la noi. Deși e de câteva zile bune acolo, Antonia nu a postat până acum nicio poză în costum de baie, motiv pentru care a început să fie chestionată și presată de fani.

Nicoleta Luciu

A dispărut din lumina reflectoarelor, dar rămâne o apariție de invidiat. Nicoleta Luciu, zeiță într-o rochie cu șliț adânc: Arăți divin

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!