Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THE AVENER - CASTLE IN THE SNOW

Știri

antonia (3)

Antonia a zis că nu vrea să se posteze în costum de baie pentru că s-a îngrășat, dar tot a făcut-o. Cum a pozat-o Alex Velea în Maldive

Antonia povestea cu sinceritate, zilele trecute, din vacanța în Maldive în care a fost cu Alex Velea și cu cei doi băieți ai lor, că nu vrea să posteze imagini în costum de baie pentru că nu se vede a fi în cea mai bună formă fizică.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

Bianca Censori se află în centrul atenției după ce fanii rapperului Kanye West au susținut în mediul online că rapperul o forțează să poarte mai puține haine și o transformă într-o copie a lui Kim Kardashian. Cu toate acestea, în ciuda criticilor primite de la internauți, soția artistului continuă să se afișeze în cele mai controversate ținute. 

beyonce (6)

Beyonce, ca o Barbie modernă și senzuală, într-o rochie foarte scurtă, dar și tare strânsă pe corp. Excelează la capitolul seducție

Beyonce a făcut senzație la petrecerea aniversară a baschetbalistului LeBron James. Cântăreața și soțul ei, Jay-Z, buni prieteni cu sportivul, au fost invitați de onoare la seara de distracție la care au participat o mulțime de staruri. Bey a furat toate privirile cu ținuta ei desprinsă parcă din garderoba păpușii Barbie.

81st Annual Golden Globe Awards - LA

Un articol despre orientarea sexuală a cântăreţei Taylor Swift stârneşte polemici în SUA

Un articol de presă care a lansat o serie de speculaţii cu privire la orientarea sexuală a cântăreţei Taylor Swift a declanşat un val de emoţii pe reţelele de socializare, unde mulţi utilizatori au cerut retragerea acestuia, informează AFP.

alina eremia

Alina Eremia, despre neînțelegerile din relație cu Edi Barbu: „De obicei, eu sunt mai impulsivă și mă cert”

Alina Eremia și Edi Barbu formează un cuplu de opt ani, iar artista susține că este extrem de fericită alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Cu toate acestea, deși dragostea și fericirea le definesc viața, nu sunt lipsiți de neînțelegeri, pe care, conform cântăreței, au reușit să le gestioneze foarte bine până acum. 

Taylor Swift

Fanii lui Taylor Swift, revoltați după ce artista a pierdut Globul de Aur în fața filmului Barbie: „A fost furată, merita acest premiu”

Taylor Swift a plecat dezamăgită de la decernarea Globurilor de Aur 2024, căci a pierdut premiul pentru „realizări cinematografice și de box office” în fața filmului Barbie. La scurt timp, însă, fanii ei au reacționat dur, fiind revoltați.

Doja Cat/ Profimedia

Doja Cat, la un pas de accident vestimentar la premiera The Book Of Clarence din LA. Ținuta nu a fost de partea ei

Doja Cat a fost cât pe ce să aibă parte de un accident vestimentar la premiera „The Book Of Clarence” din Los Angeles. Artista a purtat o ținută provocatoare, care a pus-o în dificultate. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!