Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

Andra și Florin Piersic

Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: "Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun"

Andra a susținut spectacolul Tradițional 2 în Cluj, pe scena Sălii Polivalente. 10.000 de oameni au mers la concertul îndrăgitei soliste. Pe lângă surprizele muzicale pe care ea le-a pregătit, la rândul ei, și Andra a avut parte de o mare surpriză. Florin Piersic a urcat pe scenă și a lăsat-o fără cuvinte.

Articol susținut de DIGI Vizual DIGI_Bucuria vine Nelimitat

De Sărbători, “Bucuria vine Nelimitat” la DIGI 

În perioada 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024, DIGI desfășoară campania „Bucuria vine Nelimitat” și oferă clienților, persoane fizice, o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pe o perioadă de 6 luni, la portarea în rețeaua mobilă;

.

Motivul pentru care Dua Lipa s-a despărțit de Romain Gavras, fostul iubit al Ritei Ora. Un apropiat a rupt tăcerea: „E foarte hotărâtă”

Dua Lipa s-a despărțit de regizorul francez Romain Gavras după opt luni de relație, scrie The Sun.

alexandra ungureanu

Alexandra Ungureanu iubește din nou. Ce declarații a făcut artista după despărțirea de DJ Gojira: „Își dorește să evolueze pentru mine”

Alexandra Ungureanu a trecut peste despărțirea de Gojira, iar acum iubește din nou. Artista în vârstă de 41 de ani nu a dezvăluit motivele care au dus la separarea de celebrul DJ, însă recunoaște că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de altcineva. 

Megan Fox enjoys her boyfriend Machine Gun Kelly's show at GP WEEK at Allianz Parque in São Paulo

Megan Fox a făcut furori în Brazilia. Ținutele alese i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate. Și-a asortat părul cu cizmele roșii

Megan Fox a avut parte de un weekend plin în Sao Paulo. Actrița l-a însoțit pe iubitul ei, Machine Gun Kelly, la concertul pe care acesta l-a susținut la Allianz Parque. 

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, mărturisiri despre viața amoroasă: „Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre”

Au trecut mai bine de trei ani de când Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul George Cristian, au divorțat, iar acum cântăreața a vorbit despre viața ei amoroasă.

EXCLUSIVE: Ozzy Osbourne Heads to a Private Screening of Napoleon in Los Angeles

Primele imagini cu Ozzy Osbourne după ce a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare la coloana vertebrală

Ozzy Osbourne a apărut în public pentru prima oară de la ultima intervenție chirurgicală pe care a suferit-o la coloana vertebrală.

Ultimele știri

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!