Bucuresti | 102,8FM G-EAZY - HIM AND I

Știri

Taylor Swift

Fanii lui Taylor Swift, revoltați după ce artista a pierdut Globul de Aur în fața filmului Barbie: „A fost furată, merita acest premiu”

Taylor Swift a plecat dezamăgită de la decernarea Globurilor de Aur 2024, căci a pierdut premiul pentru „realizări cinematografice și de box office” în fața filmului Barbie. La scurt timp, însă, fanii ei au reacționat dur, fiind revoltați.

Doja Cat/ Profimedia

Doja Cat, la un pas de accident vestimentar la premiera The Book Of Clarence din LA. Ținuta nu a fost de partea ei

Doja Cat a fost cât pe ce să aibă parte de un accident vestimentar la premiera „The Book Of Clarence” din Los Angeles. Artista a purtat o ținută provocatoare, care a pus-o în dificultate. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost surprinși împreună, în ciuda faptului că cei doi au anunțat că s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Babs a împlinit zilele trecut 41 de ani, iar artistul a participat la petrecere, fiind toată noaptea alături de fosta sa parteneră. 

Andreea Bănică

Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte

Andreea Bănică a profitat de o escapadă cu familia și a făcut câteva poze care i-au dat gata pe admiratorii ei. Cântăreața în vârstă de 45 de ani nu a ajuns la acest început de an în vreo destinație exotică, așa cum au făcut multe dintre colegele ei de breaslă, ci a preferat să se relaxeze la noi în țară.

selena gomez

Selena Gomez strălucește de când iubește. A fost toată un zâmbet la Globurile de Aur, deși a ajuns pe lista divelor prost îmbrăcate

De mai bine de șase luni, Selena Gomez e îndrăgostită lulea de producătorul muzical Benny Blanco. Cei doi încă nu și-au făcut debutul în calitate de cuplu la un eveniment cu ștaif, iar Selena a apărut singură pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024.

Michael Bolton

Michael Bolton a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. Artistul: „Am primit diagnosticul înainte de Crăciun!”

Michael Bolton a declarat că se recuperează acasă după o operaţie reuşită, în perioada Crăciunului, de îndepărtare a unei tumori cerebrale, scrie The Guardian.

Glamour Women of the Year 2023 Awards, New York, USA - 07 Nov 2023

Millie Bobby Brown, viitoarea noră a lui Jon Bon Jovi, imagini unice alături de fiul artistului. „Sunteți adorabili”

Millie Bobby Brown a marcat primul ei Revelion de la logodna cu fiul legendarului rocker Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi. Simpatica actriță din „Stranger Things” a postat pe rețelele sociale un montaj video cu imagini din anul ce tocmai s-a încheiat și pe care l-a petrecut alături de logodnicul ei.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!