Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Știri

Dua Lipa

Dua Lipa, ca o divă pe covorul roșu, și-a asortat rochia mulată cu noua culoare a părului. E nelipsită de la galele de la Hollywood

Dua Lipa a început anul în forță. Aceasta răspunde prezent la toate galele importante de la Hollywood. După implicarea ei în filmul "Barbie", în care a apărut în rol de sirenă, dar și ca interpretă a piesei "Dance the Night", artista de 28 de ani a primit tot mai multe invitații la evenimente.

oana radu (3)

Cătălin Dobrescu, fostul soț al Oanei Radu, noi dezvăluiri despre divorț: „Nu am să o defăimez vreodată!”

După luni la rând de speculații privind divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu, cei doi au recunoscut că s-au separat, iar acum fostul soț al artistei a făcut noi declarații.

VMA Awards 2023 - ARRIVALS

Selena Gomez, ironizată după ce a anunțat că renunță la social media: „Poate crede că pauza este când îți închizi aplicația!”

Selena Gomez a fost ironizată de fani după ce a anunțat că va renunța la rețelele sociale „o vreme”, dar a revenit după doar 24 de ore.

dua lipa

Dua Lipa are un nou iubit, la o lună de când s-a despărțit de fostul Ritei Ora. "Sunt înnebuniți unul după celălalt"

La începutul lunii decembrie s-a aflat că Dua Lipa s-a despărțit de Romain Gavras, fostul iubit al Ritei Ora, după o relație de opt luni. Iată că noul an a adus-o în brațele unui nou partener. La propriu, căci artista de 28 de ani a fost surprinsă în timp ce dansa romantic, îmbrățișată cu un actor aflat pe val.

iuliana beregoi

A plecat la schi, dar a pozat în costum de baie printre nămeți. La 19 ani, Iuliana Beregoi a început să-și afișeze și partea senzuală

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai populare soliste în rândul tinerei generații, și-a petrecut vacanța de început de an la munte. Nu a plecat într-o destinație exotică, la căldură, așa cum au făcut multe dintre colegele ei de breaslă, ci a ales Alpii Francezi pentru a schia.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Bianca Censori, schimbare drastică de stil după ce a fost criticată în mediul online. Soția lui Kanye West e de nerecunoscut

Bianca Censori a fost în centrul atenției încă de la începutul anului, după ce Kanye West a postat mai mult fotografii cu ea pe contul său de Instagram, unde tânăra în vârstă de 29 de ani era aproape dezbrăcată. Imaginile au stârnit un val de reacții, iar fanii rapperului au criticat aparițiile modelului australian. 

mircea baniciu si ana baniciu

Cum a reacționat tatăl Anei Baniciu după ce a aflat că fiica lui îi va dărui un nepot: „Are o singură dorință”

Ana Baniciu a anunțat recent că este însărcinată printr-o serie de fotografii postate în mediul online. Atât fanii, cât și persoanele apropiate din viața artistei, au felicitat-o și s-au bucurat pentru ea, însă toți au fost curioși să afle cum a reacționat tatăl cântăreței, Mircea Baniciu, atunci când a aflat că va deveni bunic. 

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!