Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Știri

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață

Anca Țurcașiu e mare iubitoare de vacanțe exotice, așa că la începutul acestui an a mai bifat o nouă destinație. Alături de o gașcă mare de prietene, artista a plecat în Mauritius.

sheryl

Sheryl Crow, spectaculoasă într-o rochie neagră cu umerii goi. Artista de 61 de ani a cântat la o gală în onoarea actriței Laura Dern

Sheryl Crow a strălucit la gala Environmental Media Association (EMA) Awards, unde a fost invitată să cânte în onoarea bunei sale prietene, actrița Laura Dern. 

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori să folosească rețelele sociale. Prietenii ei, revoltați: „O controlează în permanență!”

Kanye West i-a interzis soției sale să mai folosească rețelele sociale. Acesta a motivat această cerință prin dorința de a o proteja de comentariile negative, potrivit unor surse apropiate, dar prietenii Biancăi Censori se tem că a făcut asta pentru a o izola.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, cu părul ud și abdomenul cu pătrățele la vedere, în cel mai nou clip. În costum de baie pe marginea piscinei și sub duș

Jennifer Lopez a lansat un teaser pentru cel mai nou clip al ei, un remix la piesa "Can't Get Enough", iar ipostazele în care apare sunt pline de senzualitate.

mihai traistariu

Mihai Trăistariu, revoltat de faptul că România nu va participa la Eurovision 2024: „Anul trecut au risipit 400.000 de euro!”

România nu va participa la Eurovision anul acesta, iar această decizie l-a înfuriat pe Mihai Trăistariu, care susține că își pregătise o piesă pentru acest concurs muzical.

taylor swift si travis kelce (7)

Taylor Swift și iubitul sportiv, săruturi și momente de tandrețe în văzul lumii, așa cum nu au făcut până acum. Nu le-a păsat de camere

Fericită că iubitul ei a reușit performanța de a se califica cu echipa lui de fotbal american în finala Super Bowl, Taylor Swift nu a mai ținut cont de camere și de cei din jur și a fugit să-și sărute partenerul.

dracea

Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

Ultimele știri

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024

Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!