Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Știri

alina eremia

Alina Eremia, despre neînțelegerile din relație cu Edi Barbu: „De obicei, eu sunt mai impulsivă și mă cert”

Alina Eremia și Edi Barbu formează un cuplu de opt ani, iar artista susține că este extrem de fericită alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Cu toate acestea, deși dragostea și fericirea le definesc viața, nu sunt lipsiți de neînțelegeri, pe care, conform cântăreței, au reușit să le gestioneze foarte bine până acum. 

Taylor Swift

Fanii lui Taylor Swift, revoltați după ce artista a pierdut Globul de Aur în fața filmului Barbie: „A fost furată, merita acest premiu”

Taylor Swift a plecat dezamăgită de la decernarea Globurilor de Aur 2024, căci a pierdut premiul pentru „realizări cinematografice și de box office” în fața filmului Barbie. La scurt timp, însă, fanii ei au reacționat dur, fiind revoltați.

Doja Cat/ Profimedia

Doja Cat, la un pas de accident vestimentar la premiera The Book Of Clarence din LA. Ținuta nu a fost de partea ei

Doja Cat a fost cât pe ce să aibă parte de un accident vestimentar la premiera „The Book Of Clarence” din Los Angeles. Artista a purtat o ținută provocatoare, care a pus-o în dificultate. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost surprinși împreună, în ciuda faptului că cei doi au anunțat că s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Babs a împlinit zilele trecut 41 de ani, iar artistul a participat la petrecere, fiind toată noaptea alături de fosta sa parteneră. 

Andreea Bănică

Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte

Andreea Bănică a profitat de o escapadă cu familia și a făcut câteva poze care i-au dat gata pe admiratorii ei. Cântăreața în vârstă de 45 de ani nu a ajuns la acest început de an în vreo destinație exotică, așa cum au făcut multe dintre colegele ei de breaslă, ci a preferat să se relaxeze la noi în țară.

selena gomez

Selena Gomez strălucește de când iubește. A fost toată un zâmbet la Globurile de Aur, deși a ajuns pe lista divelor prost îmbrăcate

De mai bine de șase luni, Selena Gomez e îndrăgostită lulea de producătorul muzical Benny Blanco. Cei doi încă nu și-au făcut debutul în calitate de cuplu la un eveniment cu ștaif, iar Selena a apărut singură pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2024.

Michael Bolton

Michael Bolton a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. Artistul: „Am primit diagnosticul înainte de Crăciun!”

Michael Bolton a declarat că se recuperează acasă după o operaţie reuşită, în perioada Crăciunului, de îndepărtare a unei tumori cerebrale, scrie The Guardian.

Ultimele știri

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

denisa tanase

Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

Bianca Censori și Kanye West

Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Paris Hilton Celebrating Coachella Weekend One

Paris Hilton, ședință foto nocturnă la Coachella: costum de baie, curea de piele prinsă în talie și cizme cowboy

shakira (24)

Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!