Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ENRIQUE IGLESIAS - ASI ES LA VIDA

Știri

cher

Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”

Cântăreaţa şi actriţa Cher a cerut să-i fie acordată tutela pentru fiul ei cel mic, de teamă că acesta nu poate să-şi gestioneze banii, potrivit unor informaţii, scrie skynews.com.

Loredana Groza și fiica ei/ Foto: Instagram

Loredana Groza și fiica ei, fotografie inedită de Crăciun. Fanii, uimiți de asemănarea celor două: „E ca Lori la 14 ani”

Loredana Groza și fiica ei, Elena, în vârstă 24 de ani, au fost protagonistele unei ședințe foto inedite de Crăciun. Fanii au fost impresionați de apariția cântăreței în vârstă de 53 de ani, susținând că cele două seamănă ca două picături de apă. 

Dorian Popa/ Foto: Facebook

Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

lidia buble

Lidia Buble a pozat într-o rochie roșie ca focul și foarte decoltată. A găsit sub brad numai cadouri foarte scumpe

Lidia Buble a avut parte de un Crăciun liniștit și de un Moș Crăciun foarte generos. Artista a găsit sub brad cadouri extrem de scumpe, piesa de rezistență fiind o geantă Hermes.

parinti shakira statuie

Shakira, înfățișată într-o statuie imensă, în orașul natal: "Ea e Barranquilla". Tatăl ei de 92 de ani și mama artistei, la ceremonie

Shakira a fost imortalizată într-o statuie dezvelită în oraşul său natal, Barranquilla, în Columbia. Monumentul din bronz şi aluminiu, înalt de 6,5 metri, o reprezintă pe vedeta pop executând una dintre mişcările sale de dans caracteristice, purtând un sutien maro şi o fustă lungă de aceeaşi culoare.

Paula Seling

Paula Seling a împlinit 45 de ani. Ce i-ar spune azi „copilei cu ochi plini de speranță și de visuri”

Paula Seling a împlinit 45 de ani. Artista s-a născut la 25 decembrie 1978, la Baia Mare.

DANBALAN80s-94

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

Ultimele știri

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel

Elena Gheorghe, dezvăluiri din relația cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele”

Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon

Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!