Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER KENYA GRACE - OFF40 - STRANGERS

Știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"

Mădălina Ghenea a găsit un mod inedit de a sărbători reușita celui mai nou film al ei, "Deep Fear", după ce pelicula a intrat pe o platformă de streaming și se bucură de succes, ajungând pe primul loc în mai multe țări.

alexandra stan

Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei

Recent, Alexandra Stan declara că îi este greu să-și facă o relație serioasă pentru că cei mai mulți bărbați au tendința de a o vedea ca pe un trofeu. Iată că lucrurile s-au schimbat rapid și solista a fost pozată în compania unui tânăr potent financiar, originar din Belgia.

vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie

La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante

În februarie, Film Now devine scena unde actori de renume se reunesc pentru a da viață unor povești fascinante, inspirate din realitate sau desprinse din paginile unor romane de succes. Cinefilii sunt invitați să exploreze complexitatea ființei umane pentru a descoperi iubirea, în diversitatea formelor sale: dragostea pentru glorie și putere, pasiunea adolescentină, profunzimea iubirii mature sau devotamentul necondiționat față de semeni și spiritualitate.

Celebrity Selfies

Hailey Bieber e Miss Noiembrie într-un calendar inedit. Soția lui Justin Bieber face furori în costum de baie și cizme de blană

Hailey Bieber face furori pe rețelele sociale cu propriul calendar în care apare alături de alte modele celebre.

Adele Along With Boyfriend Rich Paul And Actress Nia Long Are Seen At Game 3 Of The NBA Playoffs Between The Los Angeles Lakers And The Golden State Warriors At Crypto.com Arena In Los Angeles, Ca

Adele va susţine patru concerte în Munchen: „N-am mai cântat în Europa din 2016!”

Turneul estival al cântăreţei britanice Adele va include patru concerte susţinute în Munchen, în august, primele şi singurele show-uri ale artistei în Europa continentală, din ultimii ani, a anunţat miercuri Live Nation.

connect-r si misha

Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist

Au trecut cinci ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar încă se mai vorbește despre relația lor și despre cum au păstrat legătura, pentru fiica lor, după despărțire. Cei doi cântăreți încă locuiesc în aceeași casă și-și fac toate vacanțele împreună.

Phil Collins

Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"

Britanicul Phil Collins a împlinit 73 de ani, iar fiica lui, actrița Lily Collins, l-a sărbătorit cu o poză postată pe Instagram, din copilăria ei. 

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!