Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Știri

Sergiu Gherman, orădeanul care a luat Grammy alături de Kendrick Lamar, cel mai apreciat rapper american al acestei generații.

Exclusiv PROFM, LIVE din L.A.: Sergiu Gherman, despre colaborarea cu Kendrick Lamar premiată la Grammy

Sergiu Gherman, cunoscut ca „Rappy” în industria muzicală, a colaborat cu Kendrick Lamar și duminică seară, în Los Angeles, albumul lor a fost premiat la Grammy Awards 2023. Orădeanul, în vârstă de 34 de ani, a povestit la WTFun care a fost parcursul lui în industrie și cum se simte în calitate de câștigător la Grammy.

Fiica lui Eminem s-a logodit/ Foto: Instagram

Fiica lui Eminem s-a logodit. Cine este bărbatul care va deveni ginerele celebrului rapper

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Mathers, în vârstă de 27 de ani, s-a logodit. Tânăra a spus „DA” atunci când a primit un inel cu diamante de la iubitul său, Evan McClintock. Cei doi au o relație de ma bine de șapte ani de zile. 

Theo Rose/ Foto: Instagram

Theo Rose, primele declarații despre nunta cu Anghel Damian: „Facem cununia civilă să fie copilul pe numele lui”

Theo Rose se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista așteaptă un copil cu regizorul Anghel Damian, fiind în prezent unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Recent, cântăreața în vârstă de 25 de ani a vorbit despre pasul următor din relația lor, și anume căsătoria. 

Bonnie Raitt

Cine este Bonnie Raitt, artista de 73 de ani care a luat un premiu Grammy în categoria în care erau nominalizate Beyonce și Adele

Bonnie Raitt este artista recompensată cu un premiu Grammy la una dintre cele mai disputate categorii, cea pentru piesa anului. Aceasta a ieșit câștigătoare la gala din februarie 2023 în fața unor artiști super populari precum Beyonce, Adele, Harry Styles sau Kendrick Lamar.

alina-eremia-thailanda

Alina Eremia duce dorul vacanțelor exotice. Fotografia inedită postată de artistă pe rețelele de socializare

Deși au trecut doar trei săptămâni de când Alina Eremia s-a întors din ultima sa vacanță, se pare că artista duce deja dorul locațiilor exotice. Nici nu e de mirare, având în vedere vremea schimbătoare din ultimele zile, din țara noastră.

Madonna, criticată dur pentru apariția de la premiile Grammy

Madonna, criticată dur pentru apariția de la premiile Grammy: ”Ce și-a făcut la față? Arată de parcă ar fi un vampir!”

Madonna a fost prezentă la decernarea premiilor Grammy, însă apariția ei a stârnit controverse printre fani, mulți dintre ei considerând că este de nerecunoscut.

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora a dat o petrecere fabuloasă înainte de premiile Grammy. Rochia transparentă a făcut-o să fie în centrul atenției 

Rita Ora a organizat o petrecere fabuloasă înainte de premiile Grammy, fiind momentul oportun pentru ca aceasta să își etaleze din nou silueta de invidiat într-o ținută foarte îndrăzneață. Cântăreața originară din Albania a purtat o rochie lungă, transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. 

Ultimele știri

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!