Bucuresti | 102,8FM DELIA - ERAI (NEW PW)

Știri

Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva, definiția senzualității. Celebra cântăreață, fabuloasă într-o rochie cu o crăpătură adâncă

Lavinia Pîrva nu se teme să recunoască că a apelat la ajutorul specialiștilor esteticieni pentru mici „ajustări”, astfel că reușește să fie într-o formă fizică de invidiat.

theodor andrei si mama lui

Mama lui Theodor Andrei, dezamăgită de criticile primite de fiul ei după Eurovision: "Cum ar fi putut schimba ceva un băiat de 19 ani?"

Simona, mama și impresara lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, se arată mâhnită și dezamăgită de reacțiile negative ale unei părți din public la adresa fiului ei, după ce acesta nu a reușit să se califice în finala competiției internaționale de muzică.

inna si deliric

Inna și Deliric, așa cum nu s-au mai afișat vreodată. Ipostaza în care a fost surprinsă artista: „Inna! Tu faci așa ceva?”

Inna și Deliric formează un cuplu foarte îndrăgit de public și o echipă pe cinste împreună. Cei doi artiști se sprijină reciproc în proiectele lor, iar când vine vorba de viața personală, preferă să rămână discreți. La început, cei doi și-au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor, fără să își arate sentimentele în public. Cu toate acestea, momentele adorabile dintre ei sunt printre preferatele fanilor, cum este și ultima fotografie postată de artistă pe contul său de Instagram.

Connect-R și Misha selfie Instagram

Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la aproape șase ani de la divorț: "Nu facem niciun efort. Așa vin lucrurile"

Au trecut aproape șase ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar relația dintre ei este una armonioasă acum, totul datorită fiicei pe care o au împreună, Maya. Mai mult, merg în formulă completă în vacanțe.

profimedia-0733464748

Rihanna, imagini rare pe rețelele sociale. Fanii au fost impresionați: „Faci sarcina să pară atât de frumoasă”

Rihanna a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar acum, când se pregătește de venirea acestuia pe lume, artista a făcut publice imagini inedite.

Lidia Buble

Lidia Buble, zeiță într-o salopetă cu un decolteu imposibil de ignorat. Prietenii virtuali: „Le provoci atac de cord urmăritorilor”

Când vine vorba de apariții care mai de care mai inedite, Lidia Buble nu-și dezamăgește prietenii virtuali, căci știe cum să-și pună în valoare silueta.

Miley Cyrus steams up the screen as she goes topless in new music video for latest single – the breakup ballad Jaded.

Miley Cyrus, despre divorțul de Liam Hemsworth. Artista nu regretă nimic, deși a fost rănită: „Nu mi-aș șterge povestea”

Miley Cyrus a realizat un pictorial îndrăzneț pentru coperta British Vogue din iunie 2023, iar pe lângă ședința foto uimitoare, în care și-a etalat cu mândrie silueta de invidiat, cântăreața americană a vorbit și despre viața sa amoroasă. 

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!