Bucuresti | 102,8FM MALUMA - SEGUN QUIEN (NEW PW)

Știri

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, regina aparițiilor pline de senzualitate. Artista s-a fotografiat doar într-o pereche de blugi: „Ești demențial de frumoasă”

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase și carismatice artiste, fiind adepta aparițiilor pline de senzualitate. Recent, cântăreața a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat îmbrăcată doar cu o pereche de blugi, lăsându-și la vedere urmele lăsate de bronzul imperfect. 

Jay-Z și Nicki Minaj/ Profimedia

Jay-Z și Nicki Minaj au ajuns în topul celor mai buni rapperi din toate timpurile. Cine mai e în clasament

Jay-Z și Nicki Minaj se afla în topul Billboard al celor mai buni rapperi bărbați și femei din toate timpurile. Publicația a lansat clasamentul „Top 50 cei mai mari rapperi ai tuturor timpurilor” în onoarea celei de-a 50-a aniversări a hip-hop-ului.

Sore

Sore, fabuloasă în costum de baie, în vacanță în Maldive. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Sore și-a impresionat de curând prietenii virtuali, căci a ales să plece într-o vacanță de neuitat în Maldive.

shania twain

Shania Twain, dezvăluiri despre unul dintre cele mai delicate momente din viața ei: ”Am fost devastată!”

Shania Twain a dezvăluit că a trecut prin momente delicate atunci când a crezut că nu va mai putea să cânte după ce a contractat boala Lyme și a fost supusă unei operații.

loredana groza

Loredana Groza, electrizantă după ce și-a schimbat look-ul. Cum au reacționat fanii în mediul online: „Interesantă culoarea”

Loredana Groza a renunțat la părul blond și a optat pentru o schimbare de look nonconformistă, care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat pe rețelele de socializare. Artista este cunoscută pentru faptul că încearcă constant să iasă din tipare, iar noua culoare a părului a făcut-o să strălucească. 

madalina-gheneamain

Mădălina Ghenea e sinonimă cu senzualitatea. Românca, fabuloasă doar într-un body care-i arată silueta și picioarele perfecte

Frumusețea Mădălinei Ghenea i-a adus acesteia nu numai milioane de admiratori, ci și contracte bănoase în lumea modei, fiind imaginea unor branduri internaționale care au apelat la ea pentru a-și asocia produsele cu superba olteancă. Obișnuită să pozeze aproape zilnic, Ghenea nu uită să le arate și fanilor ipostazele în care se lasă surprinsă.

theo rose

Am aflat în PREMIERĂ numele copilului lui Theo Rose! Cum se înțelege cu mama iubitului: "E o tipă interesantă"

Theo Rose e o graviduță activă, așa că în dimineața aceasta ne-a vizitat în studioul matinalului "What the FUN! cu Drăcea, Ralu&Bogdan", alături de cântărețul rareș, cu care a scos o reeditare a piesei "Sâmbătă seară". Solista de 25 de ani s-a arătat deschisă să dea câteva detalii și despre viața ei personală.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!