Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ED SHEERAN - SHAPE OF YOU

Știri

alina-eremia-thailanda

Alina Eremia duce dorul vacanțelor exotice. Fotografia inedită postată de artistă pe rețelele de socializare

Deși au trecut doar trei săptămâni de când Alina Eremia s-a întors din ultima sa vacanță, se pare că artista duce deja dorul locațiilor exotice. Nici nu e de mirare, având în vedere vremea schimbătoare din ultimele zile, din țara noastră.

Madonna, criticată dur pentru apariția de la premiile Grammy

Madonna, criticată dur pentru apariția de la premiile Grammy: ”Ce și-a făcut la față? Arată de parcă ar fi un vampir!”

Madonna a fost prezentă la decernarea premiilor Grammy, însă apariția ei a stârnit controverse printre fani, mulți dintre ei considerând că este de nerecunoscut.

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora a dat o petrecere fabuloasă înainte de premiile Grammy. Rochia transparentă a făcut-o să fie în centrul atenției 

Rita Ora a organizat o petrecere fabuloasă înainte de premiile Grammy, fiind momentul oportun pentru ca aceasta să își etaleze din nou silueta de invidiat într-o ținută foarte îndrăzneață. Cântăreața originară din Albania a purtat o rochie lungă, transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. 

lavinia pîrva

Lavinia Pîrva, mostră de senzualitate la un spectacol. A cântat îmbrăcată în pantaloni mai scurți decât sacoul și un corset decoltat

Recent întoarsă dintr-o vacanță la căldură, în Dubai, Lavinia Pîrva a revenit pe scenă. Zilele trecute, bruneta a fost invitată să cânte la un eveniment, iar pentru această ocazie și-a făcut apariția ca o divă.

trupa asia

Trupa ASIA se reunește, dar fără Irina Nicolae. Bruneta e mâhnită: "Este dezamăgitor, am avut un șoc, nu am fost invitată"

Trupa A.S.I.A., una dintre cele mai de succes formații muzicale de la începutul anilor 2000, a anunțat că se reunește pentru un concert extraordinar la Sala Palatului, în luna martie. Surprinzător pentru fanii fetelor este că Irina Nicolae, una dintre membrele de bază, nu a fost invitată, iar în locul ei va cânta Ianna Novac, cea care a și înlocuit-o în trupă când a decis să se retragă.

beyonce, harry styles, adele

Lista câștigătorilor de la premiile Grammy 2023. Adele, Beyonce și Harry Styles, printre artiștii laureați

Beyonce a devenit artistul cu cele mai multe premii din istoria galei Grammy Awards, cu 32 de trofee, Iată lista completă a câștigătorilor de la premiile Grammy 2023!

65th Annual Grammy Awards, Show, Los Angeles, USA - 05 Feb 2023

Motivul pentru care Beyonce a întârziat la decernarea premiilor Grammy. Artista a scris istorie, având în palmares 32 de trofee

Beyonce a scris istorie la cea de-a 65-a gală a premiilor Grammy, care s-a desfășurat duminică seară, în Los Angeles. Artista în vârstă de 41 de ani a obținut patru trofee, doborând astfel recordul cu cele mai multe gramofoane câștigate de-a lungul carierei.

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!