Bucuresti | 102,8FM ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Știri

Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România

Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România, cu peste 1 miliard de afișări în 2022

Digisport.ro a înregistrat, și în 2022, un record de trafic absolut, în rândul platformelor media online cu profil sportiv din România, astfel, potrivit rezultatelor obținute în „Studiul de Audiență și Trafic Internet” efectuat de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), și prelucrate de companie, platforma (site și aplicație) a depășit 1 miliard de afișări în 2022 (1,087,561,326), în creștere cu 18% față de 2021.

bebe rexha

Bebe Rexha, într-o rochie mulată și periculos decupată. Orice mișcare făcută a trebuit perfect calculată pentru a nu arăta prea mult

A trecut printr-o perioadă în care nu era atât de încrezătoare ca acum, însă Bebe Rexha pare că a lucrat intens la încrederea în sine, iar astăzi se afișează în ținute sexy la evenimente.

cristina stefania

Cristina Ștefania, imaginea care a uimit internetul. Cum s-a fotografiat iubita lui Speak printre elefanți

Cristina Ștefania se află împreună cu logodnicul ei, Speak, într-o vacanță în Asia. Cei doi sunt pasionați de călătorii și chiar au început și un nou proiect în care filmează toate aventurile lor din vacanțe. 

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, o nouă apariție îndrăzneață. Actrița și-a impresionat prietenii virtuali: ”Zeiță!”

Mădălina Ghenea este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase românce, iar aceasta știe cum să-și pună în valoare trăsăturile fizice.

antonia

De ce nu apare Antonia des la evenimente și nici nu dă multe interviuri: "Îmi spuneau că nu am nimic în cap. Îmi e teamă să nu greșesc"

Invidiată și admirată deopotrivă, și Antonia, la fel ca toți ceilalți, are nesiguranțele ei și momentele în care simte nevoia să exprime ce o supără. Criticată pentru că vorbește deseori în engleză pe rețelele sociale, solista a explicat de ce face asta și cum criticile au determinat-o să nu mai spună liber ce gândește și să-și exprime părerile. Mai mult, recunoaște că simte anxietate legată de acest subiect și că este jignită dacă greșește atunci când vorbește în română, ceea ce a determinat-o să apară mai puțin la evenimente sau să dea interviuri.

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals

Justin Bieber şi-a vândut drepturile asupra catalogului său muzical cu 200 de milioane de dolari

Cântăreţul canadian Justin Bieber i-a vândut companiei Hipgnosis drepturile asupra catalogului său muzical pentru suma de 200 de milioane de dolari, alăturându-se astfel unei liste lungi de artişti cu iniţiative similare în ultimii ani, pe care se regăsesc nume sonore ale industriei de profil, precum Bob Dylan şi Bruce Springsteen, informează AFP.

mihai traistariu

Ce spune Mihai Trăistariu despre ideea de a avea un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal”

Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul carierei sale, însă în ceea ce privește viața personală, acesta nu a reușit să-și găsească încă sufletul pereche. Recent, în cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit de ce anume nu au mers relațiile sale amoroase și care este motivul pentru care nu-și dorește să adopte un copil. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!