Bucuresti | 102,8FM JENNIFER LOPEZ - 2001 - LOVE DONT COST A THING (PRO FM EDIT)

Știri

alina sorescu

Alina Sorescu, îngrijorată de cum se simt fiicele ei pentru că trebuie să stea o săptămână la mamă, una la tată: "Efecte bulversante"

Alina Sorescu se află în plin proces cu designerul Alexandru Ciucu. Cei doi se judecă pentru cele două fiice ale lor, după ce instanța a decis ca minorele să petreacă o săptămână în casa mamei și una în cea a tatălui. Conform cântăreței, acest sistem de a-și împărți copiii nu face altceva decât să le bulverseze pe Raisa și Carolina.

Lidia Buble schimbare de look

Lidia Buble, condamnată la închisoare cu suspendare după ce a mituit doi polițiști

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce în februarie 2021 a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

ed sheeran

Ed Sheeran câştigă procesul de plagiat ce i-a fost intentat pentru „Thinking Out Loud”. Artistul, în lacrimi după verdict

Ed Sheeran nu a copiat piesa "Let's Get It On" a lui Marvin Gaye atunci când a compus "Thinking Out Loud", a decis joi un tribunal american, relatează BBC.

Take That, Lionel Richie, Katy Perry şi Andrea Bocelli, între artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles / Profimedia

Take That, Lionel Richie, Katy Perry şi Andrea Bocelli, între artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles

Take That, Lionel Richie şi Katy Perry se vor număra printre artiştii care vor cânta la concertul dedicat încoronării regelui Charles, alături de cântăreţii de operă Andrea Bocelli şi Sir Bryn Terfel, a anunţat BBC. Cantautoarea Freya Ridings şi compozitorul şi producătorul de soul Alexis Ffrench vor urca, de asemenea, pe scena din incinta Castelului Windsor duminică, 7 mai.

delia

Delia, o sirenă în latex mulat. Regina extravaganței a scos artileria grea, iar fanii au reacționat imediat: "Ținuta ta de la Met Gala"

Delia iubește hainele și accesoriile extravagante. Garderoba ei este cât un apartament întreg, iar în ea se găsesc piese pe care nu multe femei ar avea curajul să le poate sau și le-ar permite. Recent, blonda și-a surprins fanii cu un look cu totul aparte.

adele (10)

Povestea impresionantei Adele. A știut că va deveni cântăreață după ce a văzut-o pe Pink în concert. Ce avere are azi artista britanică

Adele, pe numele complet Adele Laurie Blue Adkins, s-a născut la 5 mai 1988, în Tottenham, Marea Britanie. A început să cânte de la vârsta de patru ani, în copilărie fiind influenţată de muzica formaţiei britanice Spice Girls.

oana radu1s

Oana Radu, într-o fustă din latex după ce a slăbit zeci de kilograme. Artista n-a arătat niciodată mai bine

Au trecut câteva săptămâni de când Oana Radu se fotografia în costum de baie și spunea că a așteptat ani la rând acest moment, iar acum cântăreața și-a surprins din nou prietenii virtuali.

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!