Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Știri

delia

Delia, joacă în costum de baie pe marginea unei piscine din Thailanda. Ascunde o siluetă de vis pe sub hainele largi pe care le îmbracă

O iubitoare de vacanțe departe de casă, Delia nu ratează niciun început de an fără a urca în avion și a pleca spre o destinație exotică. Escapada de la debutul lui 2023, din Asia, în care a mers alături de soțul ei, Răzvan, nu a început tocmai bine, căci artista s-a ales cu frisoane, febră și un virus care nu i-a dat pace zile întregi. Cu toate acestea, Delia e decisă să profite de tot ceea ce are în jur, de natura spectaculoasă și de zilele libere.

inna si deliric

Cât valorează inelul de logodnă primit de Inna. Artista a făcut primele declarații despre cererea în căsătorie

Inna și Deliric s-au logodit la începutul acestui an, după doi ani de relație. După ce imaginile cu inelul de logodnă au devenit virale, acum, cântăreața a făcut și primele declarații despre cererea în căsătorie. 

PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez dresses in red for Christmas Part2

Jennifer Lopez, spectaculoasă într-un body negru, mulat perfect pe silueta ei: Ești ceea ce gândești

Jennifer Lopez a început anul în forță. Artista este nelipsită de la sala de sport, iar recent le-a împărtășit fanilor motivația care o ajută să nu rateze niciun antrenament.

Taylor Swift/ Profimedia

Taylor Swift se mândrește cu averea pisicii sale. Felina a ajuns în top 3 cele mai bogate animale din lume

Taylor Swift nu poate să fie mai mândră de pisica ei. Animalul de companie al artistei a reușit să strângă o avere de 97 de milioane de dolari și se află în top 3 cele mai bogate animale din lume. Felina a apărut și în videoclipul stăpânei sale „Blank Space”, care are trei miliarde de vizualizări pe YouTube. 

lora

Lora s-a întors pentru 3 luni în Bali, locul unde a fost blocată la debutul pandemiei. A dansat în costum de baie de cum a ajuns

Lora s-a întors în Bali, locul unde acum trei ani a rămas blocată din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Deși atunci a reușit să învețe locul ca în palmă, în cele trei luni în care a fost nevoită să stea acolo, acest lucru nu i-a adus numai amintiri de neprețuit, ci și o gaură considerabilă în buget.

SHAKIRA ACOMPAŃA A SU HIJO AL COLEGIO

Shakira, devastată de imaginile în care noua iubită a lui Pique apare în casa în care locuiau alături de copii

Despre infidelitățile lui Gerard Pique s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă o filmare apărută pe rețelele sociale, în care se presupune că apare noua lui parteneră, Clara Chia Marti, pare să dovedească faptul că acesta ar fi ”călcat” strâmb în relația cu Shakira.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, fotografie inedită cu cele două fiice ale sale: „Nu m-am gândit vreodată că poate exista atâta iubire”

Andreea Antonescu se află în cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista are o mulțime de proiecte în desfășurare, însă cel mai important este că a adus pe lume al doilea copil, o fetiță complet sănătoasă. 

Ultimele știri

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

loredana groza (4)

În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!