Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ADI ISTRATE - OFF40 - REGRETI

Știri

Shakira s-a răzbunat pe Gerard Pique. Cântăreața a lansat o nouă piesă în care îl umilește: „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

Noua piesă lansată de Shakira, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, a provocat un val de reacții în mediul online, fanii observând că versurile sunt atacuri directe la fostul său iubit, Gerard Pique. Aceasta nu doar că îl umilește pe fostul fotbalist, ci o atacă și pe actuala lui iubită, Clara Chia. 

Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards

Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis avea 54 de ani

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, transmite AFP.

smiley-gina-pistol

Smiley, imagine rară pe rețelele sociale alături de Gina Pistol. Prietenii virtuali au fost cuceriți: ”Sunteți frumoși împreună!”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară, iar acum artistul și-a cucerit prietenii virtuali cu o imagine din vacanță.

Dolly Parton turns rock ‘n’ roll as she wears a sexy leather catsuit with thigh slits during New Year’s Eve show with Miley Cyrus

Miley Cyrus, în lenjerie intimă, pe marginea piscinei, la două zile după ce s-a filmat sub duș pentru a-și promova noul single

Miley Cyrus își promovează în această perioadă cea mai nouă piesă, Flowers. La două zile după ce s-a lăsat filmată sub duș cântând noul single, artista americană a pozat în lenjerie intimă pe marginea unei pisicine pentru a anunța data lansării acestei melodii. 

alina eremia

Alina Eremia, pozată de iubit în costum de baie, pe nisipul din Thailanda. Trup fără cusur și atitudine de divă

Thailanda pare a fi una dintre destinațiile de vacanță preferate ale vedetelor, la acest început de an. După Delia, Raluka sau Anca Țurcașiu, a venit rândul Alinei Eremia să-și bucure sufletul și, în același timp, și pe fanii ei, cu imaginile deosebite surprinse departe de casă.

catalin maruta si andra

Andra și Cătălin Măruță, împreună la bine și la greu. Prezentatorul se operează: "Trecem prin toate ținându-ne de mână"

Ziua pentru care avea mari emoții a venit în cazul lui Cătălin Măruță. Acesta va suferi o operație de ligamente încrucișate, pe care a amânat-o ceva vreme. Și-a făcut curaj și s-a prezentat la clinică, dar nu singur, ci alături de soția lui, Andra, cel mai mare sprijin al lui. Înainte ca acesta să intre în sala de operație, cei doi soți și-au făcut un selfie.

Ashley Tisdale/ Profimedia

Ashley Tisdale nu-și mai ascunde problemele. Artista a vorbit despre lupta ei cu alopecia: „Nu este nimic de care să-ți fie rușine”

Ashley Tisdale, cântăreața și actrița în vârstă de 37 de ani, nu-și mai ascunde problemele medicale. Ea a vorbit deschis despre boala de care suferă, oferind detalii despre afecțiunea sa, precum și metode pentru a ajuta la gestionarea acesteia.

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!