Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER Tyla - WATER (NEW PW)

Știri

deliaa13

Delia, dans lasciv într-o rochie mini pe marginea unei piscine. Artista a primit zeci de complimente: „Ce bine arăți”

Delia nu postează des fotografii cu ea îmbrăcată sumar, însă de data aceasta și-a surprins fanii cu câteva imagini spectaculoase din vacanță. Aflată alături de soțul ei Răzvan Munteanu în Thailanda, artista a împărtășit pe rețelele de socializare un videoclip amețitor. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Healthy Britney Spears rises up early for a Tan Salon visit after release

Britney Spears, prima reacție după ce fanii au speculat pe seama noului tatuaj: ”Nu are nicio legătură cu vreun fost iubit!”

Britney Spears a reacționat după ce s-a spus că noul tatuaj pe care și l-a făcut ar avea legătură cu fostul ei iubit, celebrul cântăreț Justin Timberlake. Astfel, în cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale, ea a ținut să lămurească lucrurile.

dorian popa lamborghini

Cum arată mașina pe care Dorian Popa a dat 300.000 de euro. I-au dat lacrimile când a văzut-o în fabrica din Italia

Încă din vara lui 2022, atunci când și-a comandat bolidul visurilor sale, Dorian Popa a început numărătoarea inversă până să intre în posesia mașinii care l-a costat 300.000 de euro.

Selena Gomez

Selena Gomez a spus adevărul despre relația cu Drew Taggart: „Îmi place prea mult să fiu singură”

După ce au apărut mai multe zvonuri cu privire la faptul că Selena Gomez este într-o relație cu Drew Taggart, membrul trupei The Chainsmokers, artista a făcut lumină și a spus adevărul despre starea relației sale. 

lavinia pîrva

Lavinia Pîrva, mândră de cum arată. Și-a făcut un selfie în oglindă, într-un costum de baie cu animal print, în vacanța din Dubai

Laviniei Pîrva îi priește viața de femeie căsătorită. Fosta membră a trupei Spicy a început o viață nouă de când s-a măritat, în 2017, cu Ștefan Bănică. În urmă cu aproape patru ani devenea mamă, iar de ceva timp și-a reluat și cariera. Odată cu revenirea în atenția publicului, Lavinia s-a reinventat și la nivel fizic, fiind acum în cea mai bună formă.

ana baniciu

Ana Baniciu, în cel mai decoltat top din garderoba sa. Cum s-a afișat artista: „Am vrut să vă dau pe spate”

Ana Baniciu a bifat o apariție de milioane pe rețelele de socializare. Artista a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în cel mai decoltat top din garderoba sa, lăsând la vedere mai mult decât și-au putut imagina fanii. 

lisa

Axl Rose face dezvăluiri despre prietenia secretă cu Lisa Marie Presley. Cum a încercat să o susțină după moartea fiului ei

O prietenie despre care puțină lume a știut. Axl Rose a vorbit despre moartea tragică a bunei sale prietene Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis. Artistul a povestit că îi trimitea acesteia clipuri cu animale după moartea fiului ei Benjamin Keough, în 2020, pentru a o mai înveseli.

Ultimele știri

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

nuntă Celine Dion

Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"

eminem

Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!