Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER JUAN MAGAN - CLARO QUE SI

Știri

CA: The 2022 Children Hospital Los Angeles Gala

Jessical Biel și Justin Timberlake au trecut peste problemele din căsnicie: La mulți ani celui care mă inspiră în fiecare zi!

Jessica Biel și Justin Timberlake au pozat pentru câteva fotografii în timpul celei mai recente escapade romantice, cu ocazia aniversării zilei de naștere a cântărețului american. 

Liviu Vârciu și Anda Călin

Iubita lui Liviu Vârciu arată perfect în costum de baie, după două nașteri. Anda Călin și-a expus corpul de model în Maldive

Liviu Vârciu are o relație de mai bine de cinci ani cu Anda Călin, alături de care are și doi copii. Fostul solist al trupei L.A., care și-a construit o carieră în lumea televiziunii, și iubita lui se află în Maldive. Postările de pe Instagramul acetsora nu au au lipsit, iar șatena a postat câteva imagini în care se vede cu ochiul liber cât de bine arată deși a născut de două ori. 

Megan Fox et Machine Gun Kelly (MGK) à Los Angeles

Megan Fox și l-a imaginat pe Machine Gun Kelly de la patru ani. Cred ca eu l-am 'creat'. Este exact genul meu

Megan Fox și l-a imaginat pe logodnicul ei, Machine Gun Kelly, încă de când avea doar patru ani: „Cred că eu l-am creat. E exact genul meu”, a declarat ea într-un interviu pentru Glamour UK.

andra si what's UP

Andra e artista care i-a schimbat viața lui What's UP. Cum l-a ajutat aceasta să-și urmeze visul de a face muzică

După o perioadă în care a stat mai retras, What's UP, pe numele lui real Marius Ivancea, a povestit în emisiunea Teo Show despre artista care l-a ajutat să devină celebru și care i-a dat o șansă reală în lumea muzicii.

Loredana Groza arată ca o puștoaică la 51 de ani

Loredana Groza, imaginile care au stârnit controverse printre fani: ”Cine-i fătuca asta!” Artista, acuzată că și-a editat pozele

Când vine vorba de apariții care mai de care mai inedite, Loredana Groza nu-și dezamăgește deloc prietenii virtuali. Cântăreața este adepta ținutelor nonconformiste și știe cum să-și pună în valoare silueta.

Vanilla Ice Madonna

Vanilla Ice, dezvăluiri despre relația cu Madonna, la mai bine de 30 de ani de când s-au despărțit: ”Credeam că bărbatul face asta!”

Vanilla Ice, rapperul în vârstă de 55 de ani, și-a amintit de momentul în care Madonna l-a cerut în căsătorie în anii '90.

eurovision 2023

Ce slogan va avea Eurovision în 2023

Ediţia din acest an a concursului Eurovision, de la Liverpool, va avea sloganul ''United by Music'' ("Uniţi prin muzică"), cu o ilustraţie care prezintă mai multe inimi care bat împreună, relatează BBC.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!