Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ALAN WALKER - ON MY WAY

Știri

ana baniciu

Ana Baniciu, în cel mai decoltat top din garderoba sa. Cum s-a afișat artista: „Am vrut să vă dau pe spate”

Ana Baniciu a bifat o apariție de milioane pe rețelele de socializare. Artista a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în cel mai decoltat top din garderoba sa, lăsând la vedere mai mult decât și-au putut imagina fanii. 

lisa

Axl Rose face dezvăluiri despre prietenia secretă cu Lisa Marie Presley. Cum a încercat să o susțină după moartea fiului ei

O prietenie despre care puțină lume a știut. Axl Rose a vorbit despre moartea tragică a bunei sale prietene Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis. Artistul a povestit că îi trimitea acesteia clipuri cu animale după moartea fiului ei Benjamin Keough, în 2020, pentru a o mai înveseli.

Claudia Pavel

Claudia Pavel, trup de zeiță la 37 de ani. Celebra cântăreață, răvășitoare în Miami, într-un costum de baie minuscul

Claudia Pavel, cunoscută sub numele de Cream, reușește să facă furori cu aparițiile inedite, iar de curând și-a impresionat din nou prietenii virtuali.

Shakira and Piqué meet with their lawyers to reach a settlement after their separation

Pare glumă, dar nu e. Cum a descoperit Shakira că Gerard Pique are o aventură. Detaliul bizar care l-a dat de gol

Deși multe persoane ar putea să considere că este un banc sau o doar o glumă bună, unele voci susțin că Shakira ar fi aflat că Pique, tatăl copiilor ei, o înșeală după ce s-a întors dintr-o călătorie și a descoperit că borcanul ei cu dulceață fusese deschis.

A$AP Rocky, din ce în ce mai emoționat pentru concertul Rihannei la Super Bowl: „Doamna mea se întoarce la muzică”

Rihanna se pregătește intens pentru a performa la Super Bowl Halftime Show, care va avea loc pe 12 februarie 2023. Nu doar actrița este plină de emoții, ci și partenerul său, A$AP Rocky, care a făcut primele declarații despre participarea iubitei sale la marele eveniment.

stefania

Ștefania, dans energic și senzual într-o rochie cu multe tăieturi și spatele gol. Pe dedesubt și-a pus costumul de baie

Îndrăzneață și talentată în ale dansului, Ștefania și-a construit o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, iar mișcările sale pline de senzualitate și energie fac furori mai ales pe TikTok, unde strânge zeci de mii și sute de mii de vizualizări.

madonna, britney

Jennifer Lopez face dezvăluiri neașteptate la 20 de ani de la celebrul sărut dintre Britney și Madonna. Trebuia să fie cu totul altfel

Jennifer Lopez a dezvăluit că urma să ia parte la celebrul sărut cu Madonna și Britney Spears de la premiile VMA 2003, dar o schimbare de ultim moment în programul ei a adus-o pe Christina Aguilera în atenția producătorilor. 

Ultimele știri

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu eram pregătit să o aud!”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!