Bucuresti | 102,8FM ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Știri

1080X1080

PROFM SuperGirl, concert cadou pentru super fete.

PROFM și Parklake Shopping Center au un super cadou pentru super fete. Fie că sunt iubite, mame, bunici sau fiice, toate sunt așteptate la o nouă ediție PROFM SuperGirl!

DSC04542

Întrebări incomode cu ANISIA GAFTON la „What The Fun” cu Drăcea, Ralu și Bogdan

Invitată la What The Fun, Anisia a povestit ce peripetii a avut în dragoste și a dezvăluit faptul că nu a fost înșelată. Vedeta a mai spus că dacă ar afla că a fost înșelată, totuși, ar scoate o piesă despre asta.

trupa ASIA

Reacția Ianei Novac după tevatura dintre Irina Nicolae și trupa ASIA: "S-a simțit dată la o parte. Înțeleg durerea ei"

După ce fetele de la ASIA au anunțat că se reunesc pentru un concert aniversar, în 6 martie, la Sala Palatului, fără, însă, ca Irina Nicolae, una dintre membrele originale, să fie invitate în proiect, s-a iscat un adevărat schimb de replici, prin intermediul presei și al rețelelor sociale, între cele două tabere.

anna lesko

Anna Lesko, picioare perfecte, atitudine de femeie fatală. A postat o nouă poză în care se vede cât de bine-și stăpânește senzualitatea

Nu e ușor să arăți ca Anna Lesko, căci blonda face mari eforturi pentru a-și menține o siluetă fără cusur. Are grijă la alimentație și face mult sport, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

2022 American Music Awards - Arrivals

Țara în care Pink vrea să aplice pentru cetățenie. A fost locul preferat al vedetelor în pandemie

Pink se gândește să solicite cetățenia australiană și să se mute împreună cu familia în această țară înainte de a porni în noul ei turneu, în 2024. Artista a avut întotdeauna o relație specială cu Australia.

Rihanna a făcut spectacol în pauza Super Bowl; cântăreaţa este din nou însărcinată

Rihanna e însărcinată din nou. Cântăreața, spectacol total în pauza de la Super Bowl

Cântăreaţa originară din Barbados Rihanna a încântat publicul cu hiturile sale duminică seară, la celebrul recital din pauza Super Bowl, finala campionatului profesionist de fotbal american NFL şi a anunţat ulterior că este din nou însărcinată, ceea ce sugerau şi formele sale care au pus pe jar reţelele de socializare, informează AFP.

harry styles

Harry Styles, patru trofee la BRIT Awards 2023. Beyonce, desemnată cel mai bun artist internațional

Harry Styles a fost marele câștigător la BRIT Awards 2023, cele mai importante recompense ale industriei muzicale pop din Marea Britanie, după ce a plecat acasă cu toate cele patru trofee la care a fost nominalizat.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!