Bucuresti | 102,8FM Lost Control cu Marc Rayen ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Știri

antonia si alex velea

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea și botezul copiilor: „Vom face acest lucru când vom simți”

Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Artista are o carieră de invidiat, colaborând de-a lungul timpului și cu artiști internaționali, însă nici pe plan personal aceasta nu e mai prejos, căci are o familie frumoasă și fericită, cu trei copii superbi. 

liviu teodorescu

Momentul emoționant în care Liviu Teodorescu a fost anunțat că va deveni tătic: "Doi oameni care se iubesc mai aduc pe lume un suflet"

În vara lui 2021, Liviu Teodorescu și Iulia, femeia pe care o iubește încă din perioada liceului, au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit. Iată că la doi ani de la acel moment, tânăra familie se va mări. În urmă cu câteva luni, artistul a fost anunțat de soția sa că va deveni tătic, iar acum, cei doi au simțit că este momentul să-și anunțe bucuria public.

selly

Selly are cheltuieli de milionar: "Am o viață destul de plictisitoare, nimeni nu s-ar gândi că aș cheltui atât de mult"

E unul dintre cei mai urmăriți oameni de către tânăra generație, mai ales că este în atenția lor de 10 ani. Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, are la 22 de ani deja o experiență de un deceniu în domeniu. E faimos, dar și bogat, având deja peste un milion de euro. Cu bogăția vine și dorința de a cheltui mai mult.

Sorana Darclee

Sorana: Nu celebrăm anii noştri de carieră, mulţi şi frumoşi, noi ne-am unit ca să continuăm cu A.S.I.A.

A.S.I.A. revine luni pe scenă, în componenţa Anca Neacşu, Sorana Darclee Mohamad, Iana Novac şi Anemona Niculescu, la aproape 25 de ani de la lansarea trupei pe piaţa muzicală românească, într-un concert în București.

george burcea andreea bălan aniversare 2019

Andreea Bălan și George Burcea au sărbătorit-o separat pe fiica lor cea mică. S-au întrecut în petreceri fastuoase

Andreea Bălan și George Burcea nu au trecut peste scandalul dintre ei, astfel că, de ziua Clarei, care a împlinit vârsta de patru ani, artista și actorul român, care a jucat în serialul „Wednesday”, au serbat-o pe micuță separat. 

Lavinia Pîrva în costum de baie

Lavinia Pîrva, parada costumelor de baie pe o plajă exotică. Soția lui Ștefan Bănică e în cea mai bună formă a vieții sale

Lavinia Pîrva a încins atmosfera pe rețelele sociale cu pozele pe care le-a postat în ultimul timp. Soția lui Ștefan Bănică a plecat într-o vacanță exotică, departe de casă, și pare că și-a pus în bagaj numai costume de baie.

NBC's 'Carol Burnett: 90 Years Of Laughter + Love' Birthday Special

Katy Perry, imaginea eleganței pe covorul roșu, la câteva zile după ce a izbucnit în plâns la American Idol

Katy Perry a fost imaginea eleganței într-o rochie spectaculoasă, la premiera show-ului TV „Carol Burnett: 90 Years of Laughter + Love”, joi în Los Angeles.

Ultimele știri

antonia

Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită

Justin Bieber

Adevărul surprinzător din spatele pozelor înlăcrimate ale lui Justin Bieber. Nu e vorba despre probleme în mariaj: "Condus de emoții"

*EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!

Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!