Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Știri

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, apariția în lenjerie care i-a lăsat mască pe fani. Are 52 de ani, dar pare că timpul nu trece peste ea: "Ești o zeiță"

Anca Țurcașiu este una dintre persoanele publice peste care timpul pare că nu trece. Are 52 de ani, dar nu e cu mult diferită față de atunci când apărea în filmul "Miss Litoral", la începutul anilor '90. Cea mai recentă poză postată pe rețelele sociale o arată într-o ipostază cu o doză crescută de senzualitate.

inna operatii estetice

Cum a apărut Inna în timpul unui concert. Artista a făcut furori: „Îmi e teamă că într-o zi o să apară fără haine pe scenă”

Inna se află în prezent în Mexic, unde ținut un concert impresionant. Artista și-a bucurat fanii din America cu un show plin de energie, însă nu a uitat nici de urmăritorii săi de pe rețelele de socializare și a postat mai multe fotografii din timpul spectacolului. 

Shakira and Piqué meet with their lawyers to reach a settlement after their separation

Adevăratul motiv pentru care Shakira se grăbește să se mute în SUA. Cântăreața ar avea un nou iubit după separarea de Pique

Shakira l-ar fi uitat complet pe Gerard Pique. Potrivit unor informații apărute în presa din Spania, cântăreața ar avea o relație cu un bărbat din Miami.

Celine Dion, 2007. Getty Images

Celine Dion, surpriză pentru fani cu câteva zile înainte de a împlini 55 de ani. Imaginile i-au cucerit: ”Ce repede zboară timpul!”

Chiar dacă problemele de sănătate cu care se confruntă o țin departe de scenă, Celine Dion continuă să fie activă pe rețelele sociale, iar cu doar câteva zile înainte de a împlini 55 de ani, aceasta a avut parte de o surpriză.

Anna Lesko, apariție uimitoare

Anna Lesko, ședință foto care i-a dat gata pe fani. Artista s-a fotografiat în timp ce se relaxa în cadă: „Perfectă”

Anna Lesko continuă să surprindă cu fiecare apariție, mai ales atunci când fotografiile sale sunt pline de senzualitate. Recent, cântăreața originară din Republica Moldova a realizat o ședință foto în cadă, iar imaginile i-au cucerit complet pe fani. 

lora

Lora, mișcări de dans doar într-un costum de baie. Blonda stârnește admirație pe Instagram cu imaginile pline de senzualitate din Bali

Lora s-a întors pentru trei luni în Bali, locul în care a fost blocată la începutul pandemiei. De data aceasta, îmbină utilul cu plăcutul, căci lucrează, dar se bucură și de vremea prietenoasă și vegetația luxuriantă fără să-și mai pună problema că nu se poate întoarce acasă oricând își dorește. 

loredana groza

Loredana Groza s-a despărțit de soțul ei, Andrei Boncea. Tatăl artistei a dat-o de gol: "Nu se pune problema de dușmănie"

Pe cât de exuberantă este pe scenă, pe atât de discretă este în ceea ce privește viața personală. În ultimii ani, Loredana Groza nu a mai fost văzută în compania soțului ei, Andrei Boncea, cu care s-a căsătorit în 1998 și cu care are o fată de 24 de ani, Elena. Iată că acum, tatăl artistei a dezvăluit că fiica sa și producătorul de film au pornit pe drumuri separate.

Ultimele știri

Loredana Groza

Loredana Groza, val de comentarii acide după ce s-a pozat în pantaloni super scurți: „Doamne fereşte, poza asta este prea de tot!”

Selim the Kid

Cine sunt părinții lui Selim The Kid. Tatăl lui este luptător de MMA și s-a mutat în România când era copil

shania (10)

Shania Twain, adevărul despre legătura foarte specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!” Artista într-o formă de invidiat

stire PROFM lisabona

FOLLOW PROFM te duce la cele mai tari concerte vara asta! Prima locație: LISABONA!

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!