Bucuresti | 102,8FM CLOCK CLOCK - OVER

Știri

carmina liviu varciu

Fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei: ”Nu mă feresc, suntem mai distanți în ultima perioadă!”

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, pe care o are din relația cu Ami Teiceanu, a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, mărturisind că în ultima perioadă lucrurile n-au funcționat tocmai bine între ei.

*EXCLUSIVE* Cher shows off her diamond ring as she and her boyfriend Alexander Edwards step out on a romantic dinner date in Beverly Hills

Cher, hotărâtă să-și ducă relația cu Alexander Edwards la un alt nivel: ”Sunt foarte entuziasmată!” Ce planuri și-au făcut cei doi

Cher a surprins pe toată lumea în urmă cu câteva luni, când a confirmat relația pe care o are cu Alexander Edwards, în vârstă de 37 de ani, iar acum artista a dezvăluit că lucrează la două albume noi alături de partenerul ei.

Christina Aguilera

Christina Aguilera, adevărul despre intervențiile estetice la care a apelat: ”Nu am nimic de ascuns!”

Christina Aguilera a vorbit despre procedurile cosmetice și despre intervențiile estetice la care a apelat, mărturisind că nu are nimic de ascuns.

trupa ASIA

Ce ocupația au avut fetele de la A.S.I.A înainte de a-și reuni trupa. Multe dintre ele s-au reprofilat

Fetele din trupa A.S.I.A au luat o pauză de la concerte ani buni. Cu toate acestea, Anemona Niculescu, Ianna Novac, Sorana Mohamad și Anca Neacșu nu au pierdut timpul, ci s-au ocupat de carierele lor și de viața personală. 

Avril Lavigne și Tyga/ Profimedia

Avril Lavigne și Tyga confirmă relația. Cei doi artiști s-au sărutat pasional la Săptămâna Modei de la Paris

Avril Lavigne și Tyga au confirmat zvonurile legate de relația dintre ei. Cei doi nu au vrut să-și mai ascundă sentimentele, astfel că s-au sărutat pasional la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

64th Annual GRAMMY Awards - Telecast

Lady Gaga dezvăluie unde ar fi fost azi dacă nu ar fi ajuns faimoasă. De ce nu-și mai dorește atât de mult lumina reflectoarelor

Lady Gaga este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Cu toate acestea, planurile ei pentru viitor implică să apară mai puțin în lumina reflectoarelor. Artista a dat câteva indicii despre ce își dorește pe mai departe și a dezvăluit ce ar fi făcut astăzi dacă nu ar fi fost faimoasă.

ed sheeran, snoop dogg si russell crowe

Un trio inedit și pus pe distracție. Snoop Dogg, petrecere cu Ed Sheeran și Russell Crowe

Un rapper controversat, dar iubit, unul dintre cei mai apreciați artiști din Marea Britanie și "Gladiatorul" au dat o petrecere ad-hoc în culisele unui concert din Melbourne. Snoop Dogg, Ed Sheeran și Russell Crowe, un trio pe care nu mulți l-ar fi văzut unit, s-au distrat de minune împreună.

Ultimele știri

antonia

Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită

Justin Bieber

Adevărul surprinzător din spatele pozelor înlăcrimate ale lui Justin Bieber. Nu e vorba despre probleme în mariaj: "Condus de emoții"

*EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!

Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!