Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Știri

Adele și Rich Paul

Adele, cerută în căsătorie de Rich Paul, după doi ani de iubire. Solista are planuri mari după ce-și termină concertele din Las Vegas

Adele a fost cerută în căsătorie de agentul sportiv Rich Paul. Britanica a apărut la unul dintre spectacolele ei din Las Vegas cu un superb inel cu un diamant strălucitor.

Inna

Inna a fost la un pas să renunțe la muzică. Artista a fost devastată după moartea bunicii sale

Inna se numără în prezent printre artiștii de top din întreaga lume. Melodiile sale au avut un real succes atât în țară, cât și în străinătate și chiar dacă are o carieră de invidiat, puțini știu că logodnica lui Deliric a fost la un pas să renunțe la muzică. 

Anna Lesko

Anna Lesko a pozat doar într-un body strâns pe corp. Forme perfecte, siluetă fără cusur și atitudine de femeie fatală

Anna Lesko nu a fost niciodată o timidă, ba din contră. Sigură pe senzualitatea și pe puterea ei de seducție, artista de peste Prut pozează în ipostaze care-i pun în valoare nu numai atuurile fizice, ci și atitudinea de femeie fatală.

aguilera (5)

Christina Aguilera a electrizat publicul din Chile cu vocea ei și a făcut furori într-o salopetă mulată

Christina Aguilera a susținut un concert impresionant, joi seară, la Vina del Mar International Song Festival în Chile și a electrizat publicul cu vocea ei.

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie transparentă la Săptămâna Modei de la Milano. Ținuta a lăsat la vedere mai mult decât trebuia 

Dua Lipa și-a obișnuit deja fanii cu ținutele sale pline de senzualitate, însă piesa vestimentară purtată la Săptămâna Modei de la Milano a fost de-a dreptul uimitoare. 

delia

Ce intervenții estetice are Delia. Ar vrea să modifice ceva la nivelul feței, dar îi e teamă: "Mi-ar plăcea, dar nu am curaj"

Deschisă cu fanii ei, Delia abordează o mulțime de subiecte mai mult sau mai puțin controversate. Deseori face stories pe Instagram sau postează pe TikTok filmulețe mai lungi pentru a le răspunde admiratorilor la diverse curiozități, iar serile trecute a abordat subiectul intervențiilor estetice.

shakira

Shakira, o nouă serie de înțepături către Pique: "Viața mea a devenit mai bună. Pe aici nu mai ești binevenit"

Două dintre cele mai în vogă soliste din lumea latino, Shakira și Karol G, au lansat o piesă împreună, prin intermediul căreia par a se răzbuna pe foștii lor iubiți, Pique, respectiv rapperul Anuel AA, de care ambele s-au despărțit în ultimii doi ani. Versurile Shakirei vorbesc de la sine și, din nou, prin muzica sa, aruncă săgeți către Pique.

Ultimele știri

GRAMMY Salute To Industry Icons, Los Angeles, California, USA - 03 Feb 2024

Megan Thee Stallion pozează nud pe coperta Women's Health. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Celine Dion Performs On NBC's "Today"

Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!