Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MARTIN GARRIX - WE ARE THE PEOPLE

Știri

Celebrity Social Media Photos!

Sora mai mică a lui Demi Lovato, despre propria luptă cu drogurile: „Ea este cel mai bun exemplu”

Sora lui Demi Lovato, Madison De La Garza, în vârstă de 21 de ani, a vorbit despre propria dependență de droguri și cum starul pop a inspirat-o să învingă acest viciu distrugător.

65th GRAMMY Awards - Show

Bad Bunny, dat în judecată de fosta iubită cu care a lucrat într-un supermarket. Tânăra îi cere 40 de milioane de dolari

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, în cea mai scurtă fustă din garderoba sa. Comentariile au curs lanț la postarea artistei: „Demențială”

Antonia demonstrează cu fiecare apariție că își merită locul în topul celor mai frumoase femei din România. Artista a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram, în care apare îmbrăcată într-o ținută senzuală, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. 

Andreea Bănică

Andreea Bănică, dezvăluiri despre tatăl său alcoolic și violent: „Nu mai suportam abuzurile lui”

Andreea Bănică este în prezent o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes și o familie unită și sănătoasă. Cu toate astea, deși viața sa nu a fost roz de la început. Andreea a recunoscut în cadrul unui interviu că a avut parte de clipe de coșmar în copilărie, din cauza tatălui său violent și abuziv.

Cum se menține în formă Laura Pausini

Laura Pausini, primele imagini de la nunta cu Paolo Carta. Ea și partenerul ei s-au căsătorit după 18 ani de relație

Laura Pausini și Paolo Carta, care sunt părinții unei fetițe, s-au căsătorit după 18 ani de relație. Anunțul inedit a fost făcut chiar de celebra cântăreață, care s-a arătat extrem de fericită.

The Weeknd/ Profimedia

The Weeknd deține oficial recordul mondial pentru cel mai popular artist de pe planetă

The Weeknd a devenit cel mai popular artist de pe planetă, fiind recompensat cu premiul Guinness. Cântărețul canadian, în vârstă de 33 de ani, a mai înregistrat două recorduri mondiale înainte, unul pentru cei mai mulți ascultători lunari pe Spotify, având 111,4 milioane, și unul pentru primul artist care a ajuns la 100 de milioane de ascultători lunari pe Spotify. 

Ed Sheeran

Ed Sheeran s-a confruntat cu tulburări de alimentație după ce s-a comparat cu Justin Bieber și Shawn Mendes: „Mă consideram gras”

Ed Sheeran a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul unui interviu oferit pentru revista Rolling Stone. Cântărețul britanic a povestit că a dezvoltat tulburări de alimentație după ce s-a comparat cu siluetele „fantastice” alei lui Justin Bieber și Shawn Mendes. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Bebe Rexha enjoys a walk with her dog in Los Angeles on Mother's Day

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Shania Twain

Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată ca o tânără de 30

claudia iosif babs

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

lili sandu

"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

CRBL și elena

Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!