Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ZERB - MWAKI

Știri

Delia

Delia a renunțat la hainele largi și și-a surprins fanii. Cântăreața, apreciată imediat: „Zeiță”

Delia preferă hainele largi, nu este niciun secret pentru nimeni, însă deseori își surprinde prietenii virtuali cu ținute care mai de care mai inedite.

inna

Inna a făcut ravagii într-o rochie total transparentă. Fanii au fost fascinați: „Ne surprinzi mereu”

Inna a bifat încă o apariție plină de senzualitate. Artista în vârstă de 37 de ani s-a fotografiat pe marginea unei piscine, purtând o rochie total transparentă. 

connect-r si misha

Connect-R, vacanță în Paris alături de Misha, fosta lui soție, și de fiica lor. S-au pozat la Disneyland și la Turneul Eiffel

Deși au divorțat de ani buni, Connect-R și Misha au rămas o familie de dragul fiicei lor, Maya. Niciunul nu și-a refăcut viața sentimentală, iar Maya nu simte că i-ar lipsi afecțiunea vreunuia dintre ei. Zilele trecute, cei trei, în formulă completă, au plecat la Paris, una dintre destinațiile lor preferate.

adda

Adda, după un an și jumătate cu mii de pastile și 80 de injecții: "Plâng ca un copil. Oficial, am terminat tratamentul pentru Lyme"

Din octombrie 2020, viața Addei s-a schimbat radical, după ce s-a pricopsit cu un întreg lanț de probleme de sănătate. Până a aflat adevăratul diagnostic și cauza tuturor efectelor negative pe care le simțea, a trecut mai mult de un an. În februarie 2022 a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar de atunci a început un proces anevoios și de durată pentru a se vindeca.

ana baniciu si sotul ei

Motivul pentru care Ana Baniciu și soțul ei s-au mutat într-o casă veche de 100 de ani: „Cresc costurile foarte mult”

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar acum planifică să se mute într-o locuință cu totul specială. Este vorba despre o vilă veche din centrul Bucureștiului, cu o istorie de un secol, care a fost în proprietatea bunicilor Anei și unde ea însăși a petrecut o parte semnificativă din copilărie.

theo rose

Câți bani câștigă Theo Rose pentru un concert de o oră. E mamă, iubită, solistă, vedetă tv și actriță de serial

Theo Rose, una dintre cele mai populare soliste ale momentului, are un program extrem de încărcat. Deși a devenit mamă de doar câteva luni, s-a întors rapid la obligațiile profesionale.

Dorian Popa/ Foto: Captură video

Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Polițiștii se așteptau să ies pozitiv la cocaină”

Dorian Popa a avut prima reacție după ce a fost oprit de polițiști și a ieșit pozitiv la drug test. Și rezultatele toxicologice de la INML au relevat același rezultat. Vloggerul a recunoscut public că a consumat canabis cu mai multe zile înainte să se urce la volanul mașinii. 

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!