Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT J. BALVIN - AY VAMOS

Știri

2017 iHeartRadio Music Festival - Night 1 - Backstage

Pink, la un pas de a-și pierde viața din cauza drogurilor înainte de a deveni celebră. Cântăreața a rupt tăcerea: „A fost prea mult!”

Pink, pe numele ei real Alecia Moore Hart, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că a fost la un pas să moară din cauza unei supradoze de droguri. S-a întâmplat înainte de a deveni celebră, chiar înainte de a semna primul ei contract important din carieră.

Madonna/ Profimedia

Madonna, dezvăluire emoționantă în timpul concertului din Belgia. Artista se confruntă din nou cu probleme de sănătate

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul unuia dintre concertele susține weekendul trecut în Belgia, după ce a dezvăluit că în prezent nu se simte bine din cauza problemelor de sănătate. 

Paula Seling, fiică întâlnire

Fiica Paulei Seling, întâlnire cu Dorian Popa. Cum a decurs totul a impresionat-o pe artistă, iar imaginile sunt virale

Paula Seling a așteptat mai bine de șase ani până să dezvăluie că a adoptat o fetiță, iar acum i-a oferit Elenei o surpriză pe cinste, pe care micuța și-a dorit-o foarte mult, după cum a mărturisit artista.

justin timberlake si britney spears

Cum a anunțat-o Justin Timberlake pe Britney Spears că vrea să se despartă de ea. Detaliul ținut secret 20 de ani s-a aflat acum

Britney Spears și Justin Timberlake s-au cunoscut încă de când erau copii și învățau să fie artiști în Clubul Mickey Mouse. În 1999, au început o relație, pe care la început au ținut-o secretă, iar în septembrie 2000 s-au afișat prima dată împreună. În martie 2002, după o relație de trei ani, Britney și Justin se despărțeau.

trupa-angels

Cum arată și ce face astăzi Monica de la Angels. E mama singură a unei fete de 14 ani și vrea să se reprofileze profesional

Monica și Raluca, două fete de abia ajunse la adolescență, formau, la începutul anilor 2000, trupa Angels. Toată lumea fredona la acea vreme piesa "Așa-s băieții". Astăzi, viețile celor două componente ale formației sunt total diferite.

Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening

Britney Spears, motivul pentru care postează fotografii nud în mediul online: „Oamenii nu înțeleg”

Britney Spears este în centrul atenției după ce a anunțat că își va lansa autobiografia, intitulată „The Woman In Me”. Presa internațională a făcut publice câteva pasaje din cartea de memorii, dezvăluind câteva din secretele ținute de artistă în ultimii ani. 

2023 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 1

„Nu-ți dai seama care e cel real!”. Fanii au rămas uimiți după ce Travis Barker s-a pozat cu statuia lui de ceară de la Madame Tussauds

„Care e Travis Barker cel adevărat?”. Rockerul de la Blink-182 a fost prezent la dezvelirea propriei statui de ceară de la Madame Tussauds din Las Vegas și a distribuit câteva imagini pe contul său de Instagram, duminică. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis la unison că este cea mai reușită figurină de acest gen: „Nu-ți dai seama care e cel real!”.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!