Bucuresti | 102,8FM SURF MESA - ILY

Știri

cher si madonna

Cher, despre rivalitatea de decenii cu Madonna. A făcut-o răutăcioasă la un moment dat: "I-am spus mai urât de atât"

Cher a reacționat la gestul Madonnei de a folosi în turneul ei, Celebration, imagini video din interviuri vechi în care solista piesei "Believe" spunea despre ea că este "răutăcioasă".

Ellie Goulding/ Profimedia

Ellie Goulding a făcut senzație la concertul susținut în Londra. Cum a apărut cântăreața pe scenă

Ellie Goulding a făcut senzația la concertul susținut recent în Londra, la The Roundhouse. Fanii cântăreței în vârstă de 36 de ani au fost fascinați de modul în care a apărut artista pe scenă, aceasta etalându-și silueta în cea mai îndrăzneață costumație. 

Moschino x H&M show, Arrivals, New York, USA - 24 Oct 2018

Fiica lui Kurt Cobain s-a căsătorit. Nunta lui Frances Bean Cobain, oficiată de Michael Stipe de la R.E.M.

Frances Bean Cobain, fiica regretatului solist de la Nirvana, s-a căsătorit cu skateboarderul profesionist Riley Hawk, fiul lui Tony Hawk. Ceremonia a fost oficiată la începutul acestei luni în Los Angeles de către Michael Stipe, solistul de la R.E.M fiind nașul lui Frances.

lili sandu (2)

Lili Sandu, despre starea mamei ei, care e de o lună în spital: "Mă bucur că îmi spune că azi a făcut 6 pași, față de 4 făcuți ieri"

Mereu cu zâmbetul pe buze la tv, Lili Sandu trece de câteva săptămâni prin clipe grele, după ce mama ei a făcut un caz grav de Covid, care a venit la pachet și cu o altă problemă mare de sănătate, una neurologică. Femeia de 78 de ani este de aproape o lună în spital, după ce i0au paralizat picioarele.

loredana groza

Loredana Groza, ca o puștoaică pe străzile din Londra. Artista a atras toate privirile cu un top decupat și pantaloni cargo

Loredana Groza a stârnit din nou un val de reacții în mediul online, după ce a postat un videoclip din vacanța sa din Londra. Artista este cunoscută pentru stilul său nonconformist, dar continuă să surprindă cu ținutele pe care alege să le poarte la vârsta de 53 de ani. 

adda

Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare

Adda a găsit o manieră inedită de a sta în atenția fanilor și, pe lângă muzica pe care o scoate sau la care lucrează, solista a început să se joace mai mult și la capitolul imagine. A căpătat o nouă încredere în ea, iar asta se vede și la exterior.

spears

Britney Spears, după ce Timberlake și Aguilera au pozat împreună pe coperta „Rolling Stone”: Simțeam cum toarnă sare pe rană

De la copilăria petrecută în sudul Statelor Unite la infantilizarea constantă pe care a îndurat-o, trecând prin despărţirea de Justin Timberlake, iată câteva dintre momentele cheie din memoriile lui Britney Spears, pe care AFP le-a putut parcurge înainte de publicarea lor marţi.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!