Bucuresti | 102,8FM SZA - JUST US (DJ KHALED VERSION)

Știri

oana radu (3)

Oana Radu s-a despărțit de soțul ei, la trei ani de la cununia civilă. "Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră"

Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, după trei ani de la cununia civilă. În ultimul timp au apărut speculații cu privire la răcirea relațiilor dintre ei, după ce solista de 29 de ani nu a mai postat nicio imagine cu Cătălin Dobrescu.

Taylor Swift

Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro

Taylor Swift a anunţat sâmbătă amânarea, din cauza căldurii extreme, a concertului pe care urma să-l susţină în cursul serii la Rio de Janeiro, cântăreaţa americană declarându-se "devastată" de decesul unei fane, cu o zi înainte, în timpul primului show în Brazilia din cadrul turneului său "Eras Tour", transmite AFP.

Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.

Shakira, în faţa justiţiei spaniole pentru evaziune fiscală de aproape 14,5 milioane de euro

Procesul celebrei Shakira pentru evaziune fiscală de aproape 14,5 milioane de euro începe luni la Barcelona, unde procurorii cer o pedeapsă de peste opt ani de închisoare, relatează AFP.

jessica biel (1)

Justin Timberlake și frumoasa Jessica Biel, în prima lor apariție publică după dezvăluirile lui Britney Spears

Justin Timberlake a fost prezent la premiera celui mai nou proiect al său, filmul „Trolls: Band Together”, alături de soția sa, Jessica Biel, în prima lor apariție publică de după publicarea memoriilor lui Britney Spears, fosta iubită a artistului. 

botez fetita andreea antonescu 1

Andreea Antonescu, despre rolul de mamă singură: „Mă trezesc în fiecare zi la 5 dimineața”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Membra trupei André are o viață profesională activă, însă reușește să fie o mamă exemplară și pentru fiicele ei, Sienna și Venice, chiar dacă le crește singură. 

Camila Cabello

Camila Cabello, într-o rochie cu spatele gol, decoltată și în față, la o premieră de film. Bruneta arată că are încredere în ea

Camila Cabello a făcut senzație la premiera filmului de animații "Trolii: Se strânge trupa". Cântăreața și-a împrumutat vocea unuia dintre personaje.

Shakira, la premiile Latin Music 2023 /  Profimedia Images

Shakira a fost însoțită de cei doi copii ai ei la decernarea premiilor Latin Music. Imaginile cu cei doi puști i-au cucerit pe fani

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 46 de ani, a fost în centrul atenției la decernarea premiilor Latin Grammy, care a reunit numeroase staruri. Mai mult de atât, diva a plecat acasă cu trei statuete și s-a bucurat și de susținerea celor doi copii ai ei - Milan, de nouă ani și Sasha, de șapte ani.

Ultimele știri

dana nalbaru si dragos bucur

Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - The American couple Kourtney Kardashian and Travis Barker accompanied by Travis' daughter Alabama enjoy the sights of Portofino during a boat ride ahead of their big wedding day!

Fiica lui Travis Barker, imagini care stârnesc noi controverse după ce anterior a susținut că este „frumoasă natural”, nu operată

Rita Ora

Rita Ora, fabuloasă pe străzile din Sydney, într-o ținută simplă. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat

madalina ghenea (4)

Mădălina Ghenea, superbă în rochie de mireasă cu trenă. I-a intrigat pe fani cu pozele din Veneția: "Am spus da"

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion, prima imagine din documentarul în care vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!