Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ONE REPUBLIC - NOBODY

Știri

alexandra ungureanu

Alexandra Ungureanu iubește din nou. Ce declarații a făcut artista după despărțirea de DJ Gojira: „Își dorește să evolueze pentru mine”

Alexandra Ungureanu a trecut peste despărțirea de Gojira, iar acum iubește din nou. Artista în vârstă de 41 de ani nu a dezvăluit motivele care au dus la separarea de celebrul DJ, însă recunoaște că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de altcineva. 

Megan Fox enjoys her boyfriend Machine Gun Kelly's show at GP WEEK at Allianz Parque in São Paulo

Megan Fox a făcut furori în Brazilia. Ținutele alese i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate. Și-a asortat părul cu cizmele roșii

Megan Fox a avut parte de un weekend plin în Sao Paulo. Actrița l-a însoțit pe iubitul ei, Machine Gun Kelly, la concertul pe care acesta l-a susținut la Allianz Parque. 

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, mărturisiri despre viața amoroasă: „Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre”

Au trecut mai bine de trei ani de când Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul George Cristian, au divorțat, iar acum cântăreața a vorbit despre viața ei amoroasă.

EXCLUSIVE: Ozzy Osbourne Heads to a Private Screening of Napoleon in Los Angeles

Primele imagini cu Ozzy Osbourne după ce a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare la coloana vertebrală

Ozzy Osbourne a apărut în public pentru prima oară de la ultima intervenție chirurgicală pe care a suferit-o la coloana vertebrală.

Vizual Comunicat Digi24

Digi24, televiziunea de știri a următorului deceniu

Data de 1 martie 2012, ora 19:00, a marcat istoria televiziunii din România, odată cu cea dintâi emisie a Digi24, primul post TV de știri full HD. Momentul emblematic a transformat modul în care telespectatorii percep și consumă știrile, iar Digi24 și-a asumat de la bun început misiunea de a schimba paradigma știrilor prin echilibru, imparțialitate și decență, redefinind standardele de performanță ale jurnalismului românesc.

Claudia Pavel

Cu ce se ocupă Claudia Pavel după ce s-a mutat din nou în SUA. Bruneta a dat lovitura: „În ziua de azi nu ai cum să fii doar artist”

Claudia Pavel s-a mutat din nou în Statele Unite ale Americii, împreună cu fiul și cu sora ei, iar lucrurile s-au așezat atât de bine pentru ea, încât și-a găsit și un job, ea ocupându-se acum de un podcast la unul dintre cele mai importante radiouri din Florida.

dua lipa

Roșcata Dua Lipa, super senzuală și într-o haină imensă de blană, lungă până-n pământ. Și-a pus o rochie total transparentă pe dedesubt

Chiar și cu o haină imensă de blană pe ea, lungă până-n pământ, Dua Lipa a reușit să fure toate privirile și să bifeze o apariție sexy. Britanica de origine albaneză a fost în centrul atenției la o proiecție specială a filmului "Barbie", la New York.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!