Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Știri

mira (1)

Mira, super surpriză pentru mama ei, de ziua de naștere. Unde a dus-o, după ce i-a spus că merg să se relaxeze aproape de Ploiești

Mira i-a făcut o super surpriză mamei sale, cu ocazia zilei ei de naștere. A păcălit-o că o duce în apropiere de Ploiești, la piscină, o masă bună și yoga, dar solista și iubitul ei plănuiseră o escapadă spectaculoasă.

Speak și Cristina Stefania/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Speak și Ștefania se mută din doi în doi ani: „Îți dă o altă energie și o altă poftă de viață”

Speak și Cristina Ștefania urmează să-și schimbe din nou locuința și caută un apartament în același complex rezidențial în care și-au petrecut ultimii doi ani. Cei doi artiști și-au format un obicei în a se muta la fiecare doi ani, iar recent au dezvăluit care este motivul. 

Mariah Carey, îngrozită de felul în care a fost tratată Britney Spears/ Profimedia

Averea lui Mariah Carey, în pericol. Prietenii artistei, îngrijorați:„Pare că își trăiește viața doar ca să cheltuie bani”

Mariah Carey este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, însă, potrivit unor surse, lucrurile nu ar fi prea „roz” pentru ea, căci ar fi stârnit îngrijorări printre prieteni.

Lidia Buble/ Instagram

Lidia Buble, imaginea care a stârnit controverse printre fani: „Te-ai logodit?” Artista are o relație cu un afacerist de 62 de ani

Lidia Buble a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a făcut publice mai multe fotografii din vacanța la Praga, Cehia, mulți dintre fani întrebându-se dacă nu cumva artista s-a logodit.

Adele și Rich Paul

Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos

De ceva timp au tot apărut zvonuri cum că Adele s-a căsătorit în mare secret cu agentul sportiv Rich Paul, cu care are o relație de doi ani. Artista britanică ar fi confirmat public vestea, la un spectacol de comedie.

Rihanna

Rihanna, îmbrăcată în colanți mulați, cu o bijuterie de 400.000 de dolari purtată pe picior. Toată lumea din Vegas s-a uitat la ea

Rihanna a fost una dintre multele vedete care au fost în tribune la cursa de Formula 1 din Las Vegas. A furat toate privirile, a făcut "baie de mulțime", dar a atras atenția și cu bijuteria purtată la gleznă: un ceas încrustat cu diamante care totalizează 70 de carate, făcut pe comandă pentru ea.

antonia

S-a descris ca fiind „grăsuță”, iar acum și-a făcut liposucție. Antonia, imaginile care au făcut furori pe internet: „Văleu, ce femeie”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Antonia nu ezită să vorbească despre alegerile pe care le face, ceea ce îi impresionează complet pe prietenii virtuali.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!