Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

Știri

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger, într-o rochie mulată ca o a doua piele, cu crăpătură generoasă, pe motocicletă. La 45 de ani arată fenomenal

Nicole Scherzinger a fost o apariție surprinzătoare în emisiunea în cadrul căreia este jurat, The Masked Singer. Pentru ediția rock, fosta membră a trupei Pussycat Dolls s-a adaptat perfect. Și-a pus o perucă scurtă până la umeri și o rochie neagră, strâns lipită de corp, care nu i-a dat, însă, de furcă.

alina sorescu

Alina Sorescu nu a divorțat nici după doi ani de soțul ei. Cu cine vor sta fetițele lor de Crăciun și de Revelion

Despărțiți de doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au reușit să divorțeze nici acum. De abia în primăvară se întâlnesc din nou în sala de judecată. Deși au fost în procese pentru fiicele lor, Raisa și Carolina, solista și designerul au ajuns la un acord privind împărțirea timpului de sărbători cu copilele lor.

Enrique Iglesias Concert in Poland

Enrique Iglesias, dezvăluiri despre fiul lui de șase ani: „Era ca și cum ar fi privit un extraterestru” Ce l-a emoționat atât de tare

Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt părinții mândri ai trei copii și, în ciuda faptului că sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor personală, aceștia aleg să mai împărtășească anumite detalii cu fanii.

Adele

Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel internațional, Adele nu se ferește să abordeze orice subiect. După ce a recunoscut că obișnuia să consume mult alcool, acum artista a vorbit despre cum a schimbat-o maternitatea.

Marius Moga și fiica lui, Maria Elisabeta/ Foto: Instagram

Cum arată fiica lui Marius Moga. Maria Elisabeta are 8 ani și e combinația perfectă între el și soție: E cochetă, autoritară, sensibilă

Marius Moga trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Bianca Lăpuște. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au împreună o fiică, pe Maria Elisabeta, în vârstă de 8 ani. Deși cântărețul este discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, ținându-și fiica departe de ochii curioșilor, nu ratează nicio ocazie pentru a se mândri cu ea. 

Selena Gomez / Profimedia Images

Selena Gomez ar avea un nou iubit: „El este totul în inima mea!” Cine este bărbatul care ar fi cucerit-o

Selena Gomez pare să traverseze o perioadă excelentă. Cântăreața nu doar că se bucură de succes cu videoclipul piesei „Single Soon”, pe care l-a lansat de curând, dar ar avea și un nou iubit.

oana matache sora deliei (2)

Oana Matache, detalii despre începutul relației cu Radu Siffredi: „Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze”

Oana Matache a fost extrem de discretă cu viața sa personală, însă atunci când s-a afișat cu alt bărbat a stârnit multe controverse. Recent, sora Deliei a vorbit deschis despre începutul relației cu Radu Siffredi. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!