Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

Știri

paula seling si fiica ei

Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”

Paula Seling a adoptat-o pe Elena în urmă cu șapte ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Cântăreața este extrem de fericită în rolul de mamă și se mândrește peste tot cu fiica ei, care are înclinații artistice. Micuța și-a exprimat deja dorința de a avea un frate sau o soră, subiect care a pus-o în dificultate pe Paula. 

Sia

Sia, o nouă procedură chirurgicală după ce și-a făcut lifting facial: „Sunt norocoasă să am resurse pentru a-mi schimba aspectul fizic”

Sia, celebra cântăreață în vârstă de 47 de ani, a vorbit despre intervenția chirurgicală la care a fost supusă și, anume, liposucția, întrucât nu și-a dorit să-și mintă fanii cu privire la transformarea ei fizică.

Selena Gomez, despre relația cu Benny Blanco

Selena Gomez, adevărul despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Benny Blanco. De cât timp sunt împreună cei doi

Au trecut câteva zile de când Selena Gomez a confirmat relația pe care o are cu Benny Blanco, iar acum au ieșit la iveală mai multe detalii despre povestea lor de iubire.

stefan banica copii

Ștefan Bănică a împărțit scena și momente duioase cu copiii lui cei mari. Radu și Violeta au cântat cu tatăl lor la Sala Palatului

Ștefan Bănică a început seria tradiționalelor sale concerte de Crăciun. Artistul a pregătit anul acesta o mulțime de surprize pentru fanii lui fideli, dar cea mai importantă și gustată de public a fost prezența copiilor lui cei mari pe scena Sălii Palatului.

Smiley

Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”

Smiley a devenit victima unei escrocherii în mediul online. Artistul în vârstă de 40 de ani și-a avertizat fanii că au fost ceruți bani în numele său și a explicat totul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger, într-o rochie mulată ca o a doua piele, cu crăpătură generoasă, pe motocicletă. La 45 de ani arată fenomenal

Nicole Scherzinger a fost o apariție surprinzătoare în emisiunea în cadrul căreia este jurat, The Masked Singer. Pentru ediția rock, fosta membră a trupei Pussycat Dolls s-a adaptat perfect. Și-a pus o perucă scurtă până la umeri și o rochie neagră, strâns lipită de corp, care nu i-a dat, însă, de furcă.

alina sorescu

Alina Sorescu nu a divorțat nici după doi ani de soțul ei. Cu cine vor sta fetițele lor de Crăciun și de Revelion

Despărțiți de doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au reușit să divorțeze nici acum. De abia în primăvară se întâlnesc din nou în sala de judecată. Deși au fost în procese pentru fiicele lor, Raisa și Carolina, solista și designerul au ajuns la un acord privind împărțirea timpului de sărbători cu copilele lor.

Ultimele știri

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!