Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CABRON - IN BATAIA VANTULUI (NEW PW)

Știri

Shakira's trial in Barcelona for alleged tax fraud

Shakira, acord cu justiția spaniolă pentru a evita procesul din Barcelona. Câți bani va plăti pentru a scăpa de închisoare

Shakira a ajuns luni la o înţelegere cu procurorii pentru a evita un proces în Barcelona pentru acuzaţiile de neplată a 14,5 milioane de euro (15,7 milioane de dolari) reprezentând impozitul pe venit din Spania între 2012 şi 2014, relatează Reuters.

elena gheorghe

Elena Gheorghe, puternică și misterioasă. Ca la defilare de modă pe străzile din București, îmbrăcată într-o rochie scurtă de piele

Înainte de a veni frigul, Elena Gheorghe a profitat de ultimele raze calde de soare pentru a face câteva poze în care se arată senzuală și puternică.

smiley

Smiley, despre momentul când a fost oprit de polițiști. Artistul a rămas fără permisul de conducere: „Nu eram într-o localitate”

Smiley a fost prins de polițiști în drum spre Tulcea, conducând cu o viteză mult peste limita legată. Artistul a rămas atunci fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, iar recent, acesta a povestit ce i-a spus agenții de la Poliția Rutieră atunci când l-au oprit. 

oana radu (3)

Oana Radu s-a despărțit de soțul ei, la trei ani de la cununia civilă. "Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră"

Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, după trei ani de la cununia civilă. În ultimul timp au apărut speculații cu privire la răcirea relațiilor dintre ei, după ce solista de 29 de ani nu a mai postat nicio imagine cu Cătălin Dobrescu.

Taylor Swift

Taylor Swift amână un concert, „devastată” de moartea unei fane în timpul caniculei din Rio de Janeiro

Taylor Swift a anunţat sâmbătă amânarea, din cauza căldurii extreme, a concertului pe care urma să-l susţină în cursul serii la Rio de Janeiro, cântăreaţa americană declarându-se "devastată" de decesul unei fane, cu o zi înainte, în timpul primului show în Brazilia din cadrul turneului său "Eras Tour", transmite AFP.

Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.

Shakira, în faţa justiţiei spaniole pentru evaziune fiscală de aproape 14,5 milioane de euro

Procesul celebrei Shakira pentru evaziune fiscală de aproape 14,5 milioane de euro începe luni la Barcelona, unde procurorii cer o pedeapsă de peste opt ani de închisoare, relatează AFP.

jessica biel (1)

Justin Timberlake și frumoasa Jessica Biel, în prima lor apariție publică după dezvăluirile lui Britney Spears

Justin Timberlake a fost prezent la premiera celui mai nou proiect al său, filmul „Trolls: Band Together”, alături de soția sa, Jessica Biel, în prima lor apariție publică de după publicarea memoriilor lui Britney Spears, fosta iubită a artistului. 

Ultimele știri

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!