Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA AMI - ENIGMA

Știri

Selena Gomez

Selena Gomez, într-o zi liberă, la plimbare prin oraș, fără pic de machiaj și cu ochelari de vedere. Cum arată când nu e la evenimente

Selena Gomez își face timp și pentru prieteni, deși e îndrăgostită lulea de Benny Blanco. Artista de 31 de ani a fost pozată de paparazzi într-o zi obișnuită, la plimbare cu o prietenă.

Mădălina Ghenea

E mijlocul iernii, dar Mădălina Ghenea încălzește atmosfera cu imaginile într-un costum de baie galben: "Îmi e dor de vară"

Mădălina Ghenea știe să se facă remarcată în orice situație, indiferent că este pe covorul roșu al unei premiere de film, dacă zâmbește cuceritor dintr-un poster al unei campanii publicitare sau dacă apare în poze și filmulețe pe contul ei de Instagram, unde peste 1 milion de oameni îi așteaptă fiecare postare.

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc

Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

lora

Îmbrăcată de la gât până-n picioare, dar extrem de senzuală. Lora a făcut furori pe Instagram într-o salopetă mulată

Lora, una dintre cele mai populare cântărețe ale ultimilor ani, își ține fanii aproape nu numai cu muzica ei, ci și cu aparițiile pline de senzualitate. Conștientă că a fost înzestrată cu un farmec aparte, blonda știe să facă un eveniment din fiecare apariție.

Rita Ora en concert pour le jingle Bell ball à l’O2 arena à Londres

Rita Ora, într-un costum de baie minuscul la piscină în Noua Zeelandă: Cu plăcere!

Rita Ora și-a petrecut weekendul în Noua Zeelandă, alături de soțul ei, regizorul Taika Waititi, și și-a delectat fanii cu câteva imagini inedite.  Cântăreața în vârstă de 33 de ani a dat iarna britanică pe un loc cu o climă mult mai prietenoasă, profitând la maximum de lunile de vară din această parte a globului.

Lili Sandu

Lili Sandu, în rochie mini, strânsă pe trup, a trecut cu brio examenul seducției. Vedeta de 44 de ani se mândrește cu picioare perfecte

Lili Sandu e într-o formă fizică excelentă, iar asta se vede cu ochiul liber. Frumoasa șatenă cu zâmbet cuceritor și-a arătat picioarele interminabile în cadrul unei ședințe foto care a pus-o în valoare.

Mariah Carey/ Profimedia

Mariah Carey, prima apariție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bryan Tanaka. Artista, într-o fustă mini albă și geacă scurtă 

Mariah Carey, supranumită și „Regina Crăciunului”, a fost surprinsă pentru prima dată în spațiul public după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile într-o ținută complet albă, având un zâmbet larg pe față. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!