Bucuresti | 102,8FM AKON - SMACK THAT

Știri

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Cum i-a răspuns Pink unui fan care i-a reproșat că a îmbătrânit. Mesajul ei a devenit viral rapid

Pink, pe numele ei real Alicia Beth Moore, știe cum să spună lucrurilor pe nume, așa că un comentariu „deplasat” al unui fan nu a rămas fără reacție.

trupa angels

Monica, fosta membră a trupei „Angels”, mărturisiri după ce s-a reprofilat profesional: „Am așteptat mult momentul ăsta!”

Vremurile în care Monica Ene cucerea inimile românilor cu piese precum „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”, au apus. Fosta membră a trupei „Angeles” a renunțat la muzică, iar acum își dedică timpul unei meserii noi.

puya

Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”

Puya se bucură de un succes uriaș atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artistul are o familie frumoasă alături de soția sa, Melinda. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună trei fetițe. Deși lucrurile merg foarte bine în familia lui, puțini sunt cei care știu că Puya are momente când nu se înțelege cu soacra lui. 

Taylor swift celebrates her birthday in New York City with friends Blake lively and miles teller

Taylor Swift, la 34 de ani. Într-o rochie mini și pe tocuri înalte, artista a petrecut cu prietenii. În octombrie a devenit miliardară

Taylor Swift a împlinit 34 de ani și a sărbătorit cu stil împreună cu prietenii ei celebri. Blake Lively și Gigi Hadid i-au fost alături la petrecerea din New York City.

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Ce planuri are Lidia Buble pentru noul an. Artista se pregătește de multe schimbări în viața ei: „Îmi place să fac greșeli”

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România, a avut un an plin de schimbări, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Acum, artista în vârstă de 30 de ani este pregătită să înceapă noul an și susține că a pregătit o mulțime de surprize pentru fanii ei. 

ionut-ghenu-lora-insta

Lora, indecisă ce rochie să poarte la nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi au decis să se căsătorească după opt ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu au hotărât să se căsătorească, după opt ani de relație. Artista au anunțat că nunta va avea loc anul viitor, însă nu s-a decis ce rochie să poarte. 

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Hailey Bieber, o apariție șic la cină în Beverly Hills. A făcut furori într-un pardesiu roșu ce i-a dezvelit total picioarele lungi

Hailey Bieber a fost imaginea eleganței la cină cu soțul ei Justin Bieber, în Beverly Hills. Modelul în vârstă de 27 de ani a făcut o declarație de stil într-o haină de blană falsă, lungă, de un roșu aprins, în timp ce artistul de 29 de ani a optat pentru o ținută mai casual pentru seara petrecută la Funke.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!