Bucuresti | 102,8FM MABEL - DONT CALL ME UP

Știri

Selena Gomez / Profimedia Images

Selena Gomez ar avea un nou iubit: „El este totul în inima mea!” Cine este bărbatul care ar fi cucerit-o

Selena Gomez pare să traverseze o perioadă excelentă. Cântăreața nu doar că se bucură de succes cu videoclipul piesei „Single Soon”, pe care l-a lansat de curând, dar ar avea și un nou iubit.

oana matache sora deliei (2)

Oana Matache, detalii despre începutul relației cu Radu Siffredi: „Am trecut prin niște lucruri care ar fi putut să ne afecteze”

Oana Matache a fost extrem de discretă cu viața sa personală, însă atunci când s-a afișat cu alt bărbat a stârnit multe controverse. Recent, sora Deliei a vorbit deschis despre începutul relației cu Radu Siffredi. 

Taylor Swift

Antrenamentul draconic pe care l-a făcut Taylor Swift pentru turneul Eras: „Aveam nevoie de oase puternice”

Taylor Swift a luat în serios pregătirea pentru turneul Eras. Artista a apelat la ajutorul unor experți în fitness și în coregrafie, pentru a se asigura că este într-o formă excelentă pe scenă. 

diddy

Diddy, a patra plângere de viol, în decurs de trei săptămâni. Acuzat alături de alți doi bărbați că au agresat sexual o minoră

Rapperul Sean Combs, alias Diddy sau Puff Daddy, este vizat de o nouă plângere în care este acuzat că a violat în grup o tânără de 17 ani în 2003, a patra acuzaţie de agresiune sexuală în trei săptămâni pentru legenda hip-hop-ului.

Sore

Sore, dezvăluiri despre separarea de Mircea Julean. În ce relații a rămas cu tatăl fiicei ei: „E implicat!”

A trecut mai bine de un an și jumătate de când Sore și Mircea Julean au decis să se despartă, iar acum artista a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu tatăl fiicei ei acum.

lora

Lora, o Crăciuniță modernă și plină de senzualitate, într-o fustă mini cât o fâșie de material și un top cu vedere la abdomen

Lora a intrat în atmosfera sărbătorilor și a decis să le abordeze într-un stil propriu și plin de senzualitate. Cântăreața a postat un clip de câteva secunde pe Instagram, în care apare într-o ținută super îndrăzneață.

Taylor Swift

Taylor Swift a fost desemnată de revista TIME personalitatea anului 2023: „Nimeni de pe planetă nu poate emoționa atât de mulți oameni”

Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost desemnată miercuri Personalitatea Anului 2023 de către revista TIME, pentru că "nimeni altcineva de pe planetă în prezent nu poate emoţiona atât de bine atât de mulţi oameni".

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!