Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE GRASU XXL - DEJA VU

Știri

loredana groza (1)

Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună!”

Despre divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă artista nu a făcut nicio declarație. Până acum, însă, căci în prag de Crăciun, ea și-a deschis sufletul.

Selena Gomez is pretty in pink as she arrives at the SNL after party

Selena Gomez, mărturisiri despre prioritățile ei când vine vorba de viața sentimentală. Artista are o relație cu Benny Blanco

Selena Gomez, celebra actriță și cântăreață în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit de curând că formează un cuplu cu producătorul muzical Benjamin Joseph Levin, cunoscut sub numele de Benny Blanco, iar acum a vorbit despre ceea ce contează pentru ea într-o relație.

Anna Lesko/ Foto: Instagram

Tradițiile de Crăciun de la care Anna Lesko nu se abate niciodată: „Mă pregătesc temeinic, chiar nu dorm noaptea”

Crăciunul este sărbătoarea preferată a Annei Lesko, artista mărturisind că-i aduce aminte de copilărie, iar perioada dinaintea sărbătorilor este una foarte aglomerată pentru ea. Cântăreața originară din Republica Moldova se pregătește temeinic în fiecare an pentru că vrea ca totul să iasă perfect. 

Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show

Rihanna, adevărul despre momentul când și-a anunțat a doua sarcină la Super Bowl: „A fost un accident”

Rihanna a surprins pe toată lumea când a apărut pe scena de la Super Bowl cu o burtică proeminentă, anunțând astfel că este însărcinată pentru a doua oară. Cu toate acestea, artista a recunoscut că nu-și dorea sa divulge atunci acest moment important din viața ei și că totul s-a întâmplat accidental. 

delia

Delia, într-o nouă ipostază controversată. Fotografia care i-a uimit pe fani: „Își bate joc de oameni”

Delia continuă seria postărilor controversate, stârnind o multe de reacții pe rețelele de socializare, purtând o ținută desprinsă parcă din filmele horror. 

Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia

Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022

Rihanna, dezvăluiri despre viața de familie. Cu ce provocări s-a confruntat după venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Anul 2023 a adus multe provocări pentru Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, despre care artista a vorbit de curând. Cei doi și-au mărit familia, dar fiul lor cel mare nu a fost tocmai bucuros de această schimbare.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!