Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA RAY DALTON - ALL WE GOT

Știri

andreea balan si victor cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat din țară împreună cu fetițele: „Prima vacanță în 5”. Pe cine a mai luat artista cu ea

Andreea Bălan a profitat de timpul liber pe care ea și iubitul ei, Victor Cornea, îl au și au plecat într-o vacanță în Laponia. Artista și tenismenul nu au plecat singuri, ci alături de fiicele cântăreței, pe care le are din fosta căsnicie cu George Burcea. 

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, mișcări languroase în lenjerie, pe balcon. Nu au lipsit nici privirile seducătoare: "Ești un spectacol"

Numele Mădălinei Ghenea este sinonim cu senzualitatea, așa că fiecare postare făcută de ea pe rețelele sociale, fiecare ședință foto sau apariție pe covorul roșu este învăluită într-o aură aparte. Misterul este și el prezent deseori și nu face decât să sporească puterea de seducție a oltencei care a făcut carieră în Italia.

Andra și Florin Piersic

Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: "Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun"

Andra a susținut spectacolul Tradițional 2 în Cluj, pe scena Sălii Polivalente. 10.000 de oameni au mers la concertul îndrăgitei soliste. Pe lângă surprizele muzicale pe care ea le-a pregătit, la rândul ei, și Andra a avut parte de o mare surpriză. Florin Piersic a urcat pe scenă și a lăsat-o fără cuvinte.

Articol susținut de DIGI Vizual DIGI_Bucuria vine Nelimitat

De Sărbători, “Bucuria vine Nelimitat” la DIGI 

În perioada 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024, DIGI desfășoară campania „Bucuria vine Nelimitat” și oferă clienților, persoane fizice, o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pe o perioadă de 6 luni, la portarea în rețeaua mobilă;

.

Motivul pentru care Dua Lipa s-a despărțit de Romain Gavras, fostul iubit al Ritei Ora. Un apropiat a rupt tăcerea: „E foarte hotărâtă”

Dua Lipa s-a despărțit de regizorul francez Romain Gavras după opt luni de relație, scrie The Sun.

alexandra ungureanu

Alexandra Ungureanu iubește din nou. Ce declarații a făcut artista după despărțirea de DJ Gojira: „Își dorește să evolueze pentru mine”

Alexandra Ungureanu a trecut peste despărțirea de Gojira, iar acum iubește din nou. Artista în vârstă de 41 de ani nu a dezvăluit motivele care au dus la separarea de celebrul DJ, însă recunoaște că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de altcineva. 

Megan Fox enjoys her boyfriend Machine Gun Kelly's show at GP WEEK at Allianz Parque in São Paulo

Megan Fox a făcut furori în Brazilia. Ținutele alese i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate. Și-a asortat părul cu cizmele roșii

Megan Fox a avut parte de un weekend plin în Sao Paulo. Actrița l-a însoțit pe iubitul ei, Machine Gun Kelly, la concertul pe care acesta l-a susținut la Allianz Parque. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!