Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DELIA - FATA DE PE PLAJA (LOLOLO)

Știri

Harry Styles

Harry Styles, subiectul glumelor pe internat după ce și-a ras parul: „E la criza vârstei de mijloc”

Harry Styles a fost surprins recent cu un nou look, iar imaginile au devenit virale în mediul online. Cântărețul în vârstă de 29 de ani abia a fost recunoscut în timp ce participa la un concert cu iubita sa, Taylor Russell. 

Nicki Minaj / Profimedia Imaes

Nicki Minaj, dezvăluiri despre cum a ajuns dependentă de pastile și ce operație estetică și-a făcut: „Am fost atât de prostuță!”

Nicki Minaj, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a pozat pe coperta revistei Vogue, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre viața ei personală, oferind detalii despre dependență și operația estetică pe care și-a făcut-o de curând.

antonia

Antonia, criticată de fani după ce și-a arătat corpul plin de mușchi: „Încă puțin și poți merge la concursuri de culturism”

Antonia se mândrește cu un corp de invidiat, chiar și după cele trei sarcini. Artista postează deseori pe rețelele de socializare imagini în care își expune silueta, însă nu tot timpul este apreciată de fani. 

Dua Lipa looks chic wearing a fluffy coat and burgundy boots to match her hair at the Capital Radio Studios in London.

Dua Lipa, transformare spectaculoasă înainte de lansarea noului ei single, „Houdini”. Artista și-a schimbat total look-ul

Dua Lipa s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei. Artista și-a schimbat look-ul înainte de a lansa noul ei single, „Houdini”. Impresionantă, cu părul proaspăt vopsit într-un roșcat intens, artista a fost fotografiată în fața sediului Global Radio Studios.

Ce făcea Lady Gaga în pauzele de la facultate. Fosta colega a artistei a dezvăluit totul: „Am fost forțați să o ascultăm”

Carly Waddell, cunoscută pentru rolul său din „Bachelor in Paradise”, a povestit în cadrul unui podcast cum a fost să fie colegă cu Lady Gaga la Școala de Arte Tisch de la Universitatea din New York. 

People's Choice Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 06 Dec 2022

13 colegi de-ai cântăreței Shania Twain, transportați la spital în urma unui accident petrecut pe o autostradă din Canada

Peste zece membri din echipa cântăreței Shania Twain au ajuns la spital, miercuri dimineață, după ce autobuzul cu care se deplasau a fost implicat într-un accident în Canada.

dorian popa si iubita lui

Unde s-a mutat Babs, după despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif a plecat din vila în care a locuit cu artistul

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a părăsit vila în care a locuit cu Dorian Popa. Cei doi s-au despărțit în urmă cu o lună, după o relație de 11 ani. Acum, fosta iubită a celebrului vlogger locuiește într-o localitatea de la marginea Bucureștiului. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!