Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Știri

andreea balan si george burcea

Andreea Bălan a îngropat securea războiului cu George Burcea și a renunțat la proces: "Nu mai am timp și energie negativă"

Andreea Bălan nu s-a despărțit în cei mai buni termeni de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale ei, iar relația amoroasă încheiată a dus și la terminarea oricărei amiciții. Aceștia nici nu mai voiau să dea ochii unul cu celălalt și s-au războit în declarații. Solista chiar l-a dat în judecată pe actor, anul trecut, pentru calomnie și declarații mincinoase, dar zilele trecute a decis să nu continue procesul.

ana baniciu si sotul ei

Gestul de suflet făcut de Ana Baniciu la nunta ei pentru mama pierdută prea devreme. "Trăiesc cu gândul că e alături de mine"

În luna septembrie, Ana Baniciu a îmbrăcat rochia de mireasă și a fost condusă la altar de tatăl ei, Mircea Baniciu, pentru a se căsători cu Edy Kovacs. Din păcate, mama solistei s-a stins în 2022, însă Ana a făcut un gest emoționant care să o ajute să o simtă aproape pe cea mai importantă femeie din viața ei.

Selena Gomez și Taylor Swift

Selena Gomez e îngrijorată că prietena ei cea mai bună, Taylor Swift, se grăbește în relația cu noul iubit: "Se mișcă prea repede"

Selena Gomez are câteva semne de întrebare cu privire la relația celei mai bune prietene ale ei, Taylor Swift, cu Travis Kelce. Aceasta crede că lucrurle "se mișcă prea repede" între ei.

The BRIT Awards 2023 - Show

Harry Styles, cel mai bogat star britanic cu vârsta sub 30 de ani. Cine completează Top 10

Harry Styles este cel mai bogat star cu vârsta sub 30 de ani, din Marea Britanie, cu o avere de 175 de milioane de lire sterline, în timp ce Brooklyn Beckham, fiul cel mare a lui David Beckham, a ajuns la 10 milioane de lire sterline în conturi, notează Daily Mail.

loredana groza (3)

Loredana Groza, într-un corset strâns pe corp, s-a transformat în regina vampirilor de Halloween. Imagini spectaculoase cu artista

Loredana Groza nu a lăsat Halloweenul de anul acesta să treacă nemarcat, așa că a ales o costumație inedită și s-a lăsat pe mâna unor specialiști în machiaj, coafură și fotografie pentru a imortaliza momente și amintiri pe care să le privească mereu cu plăcere.

christina aguilera

Christina Aguilera, trup de zeiță într-un corset din latex, la 42 de ani. Fanii, impresionați: „Doamne, ești perfectă!”

Christina Aguilera a făcut furori pe rețelele sociale după ce și-a etalat silueta într-o ținută minusculă, ce i-a pus în valoare formele perfecte.

Dorian Popa

Dorian Popa, asaltat de mesaje de susținere, după ce a fost prins drogat la volan: „Nu te urmăresc pentru că ești un om perfect”

Vestea că Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise în timp ce se afla la volan a stârnit numeroase comentarii, dar artistul a ales să nu vorbească despre acest incident.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!