Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - TOTUL MEU

Știri

selly

Selly, reacție după ce Wiz Khalifa și-a aprins un joint pe scenă, în fața a zeci de mii de adolescenți: „Un incident regretabil”

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, este organizatorul festivalului de la malul mării, unde Wizz Khalifa a fumat un joint chiar pe scenă, în fața a zeci de mii de adolescenți. La scurt timp după eveniment, el a avut o reacție referitoare la acest incident.

Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva, imaginea senzualității într-o rochie roșie, mulată pe corp. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă!”

Lavinia Pîrva, celebra cântăreața în vârstă de 36 de ani, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă este cea mai recentă fotografie postată pe rețelele sociale.

delia in costum de baie (3)

Delia, cele mai provocatoare ipostaze, într-un costum de baie extrem de decupat, în piscina de acasă. "Doamna Delia, ne-ați omorât"

Delia a găsit o modalitate bună de se răcori în plin cod roșu de caniculă. Solista are piscină chiar pe terasa penthouse-ului în care locuiește, așa că, oricând vrea să se bronzeze sau să înoate, nu trebuie să se deplaseze nicăieri. Își pune costumul de baie, urcă niște trepte spre etajul superior și e gata de bălăceală.

Bob Marley

Cum a aflat Bob Marley că are cancer la 32 de ani. A încercat și tratamente "neortodoxe", dar a murit cu o ultimă dorință neîmplinită

Bob Marley, emblema muzicii reggae, a murit de cancer la doar 36 de ani, în 1981, la patru ani de când a aflat de problema gravă de sănătate. Și la peste patru decenii de la moartea lui, muzica lui Bob Marley și mesajele lui de iubire se propagă și astăzi.

DigiFM_Banner Avdertorial 1_Line-up ARTmania Fest2024_1280x720

(P) Korn vine în România la festivalului ARTmania de la Sibiu la zece ani de la ultimul concert susținut în țara noastră!

Legendara formație americană Korn ajunge anul acesta din nou în România, la zece ani de la ultimul concert susținut aici, show-ul de la ARTmania, de pe 27 iulie, făcând parte din turneul european de promovare al celui mai recent album, „Requiem”.

elena ionescu (1)

Elena Ionescu, în cea mai scurtă rochie, sclipitoare și cu un corset super decoltat. Bronzată și încrezătoare, a strălucit

Elena Ionescu și-a pus în evidență formele voluptoase și silueta tip clepsidră, într-o rochie mini. În timpul apariției la o emisiune tv, fosta membră a trupei Mandinga a furat toate privirile.

Adele

Adele ar urma să revină la Londra, după opt ani în care a trăit în SUA. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ar vrea să devină mamă!”

Adele, celebra cântăreață în vârstă de 36 de ani, ar urma să se mute înapoi la Londra, după ce își va încheia rezidența în Las Vegas, scrie Daily Mail.

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!