Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KENYA GRACE - STRANGERS

Știri

lenny kravitz si zoe kravitz (7)

Lenny Kravitz, luat peste picior de fiica lui pentru gusturile la haine: "Relația cu bluza plasă e probabil cea mai lungă din viața ta"

Lenny Kravitz a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar de la ceremonie nu a lipsit fiica lui, Zoe, care a ținut un discurs care l-a amuzat pe artist, dar și pe cei care au asistat la eveniment.

kim, bianca

Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună

Kim Kardashian și Bianca Censori au stat una lângă alta, marți, la petrecerea dedicată noului album de studio al lui Kanye West, Vultures 1. Fanii celor două vedete au șocați să le vadă împreună pentru prima dată.

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani

Antonia nu pune la suflet criticile primite de la urmăritorii din mediul online. Artista știe că nu poate să fie pe placul tuturor, astfel că se fotografiază și postează tot ceea ce își dorește, în ciuda comentariilor negative primite pe contul său de Instagram. 

Chris Martin și Dakota Johnson

Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați

Dakota Johnson, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului din „Fifty Shades of Grey” și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”, s-au logodit după șase ani de relație, iar acum ies la iveală noi detalii.

shakira si gerard pique

La asta nu se aștepta nimeni. Ce declarații a făcut unchiul Shakirei despre Pique, fostul partener al nepoatei sale

Unchiul celebrei cântărețe Shakira, Guillermo Ripoll, a rupt tăcerea despre nepoata sa și despre relația ei cu fostul partener, Gerard Pique.

andra

Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, iar fanii ei fideli sunt dispuși să facă sacrificii pentru a-i fi alături și a o vedea live. Așa a făcut un admirator care i-a ajuns la inimă artistei.

inna

Inna, ședință foto impresionantă pe șantierul noului său apartament de pe litoral: „Când e gata vă chem”

Inna și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o ședință foto impresionantă, realizată chiar pe șantierul noului său apartament din Mamaia. Imaginile, desprinse parcă dintr-o revistă de modă, au făcut furori în mediul online. 

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!