Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

Usher s-a căsătorit cu Jennifer Goicoechea/ Profimedia

Usher s-a căsătorit în mare secret, după spectacolul de la Super Bowl. Ceremonia a avut loc în Las Vegas

Usher, în vârstă de 45 de ani, și iubita sa de multă vreme, Jennifer Goicoechea, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie la Las Vegas, oraș în care artistul a performat în weekend la prestigiosul spectacol de la Super Bowl 2024. 

Katy Perry makes a striking entrance at Kimmel Live in a black cut-out dress

Katy Perry, seducătoare într-o rochie mulată, cu decolteu adânc și abdomenul la vedere. Artista a anunțat că părăsește American Idol

Katy Perry a fost invitata lui Jimmy Kimmel, luni seară, la emisiunea acestuia de la ABC, unde a făcut un anunț surprinzător. Va părăsi „American Idol” după sezonul cu numărul 22.

74th SANREMO Music Festival 2024 - 5 Day, Italy - 10 Feb 2024

Eurovision 2024. Angelina Mango, câștigătoarea de la Sanremo, va reprezenta Italia: „Eurovision? Da, îl vreau”

Angelina Mango, laureata de la Sanremo, festival care s-a încheiat sâmbătă seara, va reprezenta Italia la ediţia 2024 a concursului muzical Eurovision.

Kim and Kanye reunited at kids game

Ozzy Osbourne, furios după ce Kanye West a preluat un fragment dintr-o piesă a trupei Black Sabbath, deși nu i-a permis

Soţii Sharon şi Ozzy Osrbourne sunt furioşi din cauza faptului că rapperul american Kanye West a preluat pe noul său album un fragment dintr-un cântec al trupei Black Sabbath, în pofida faptului că Ozzy i-a refuzat în mod expres permisiunea de a face acest lucru.

Vizual comunicat_Digi Spania

DIGI lansează serviciul 5G în Spania 

Astăzi, 12 februarie 2024, filiala Grupului DIGI din Spania a făcut încă un pas important în procesul de transformare digitală și a inaugurat serviciul de comunicații mobile 5G, prin care reiterează angajamentul companiei de a oferi clienților săi soluții performante, acoperire și conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice și la cele mai accesibile prețuri. 

*EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas

Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile

Lady Gaga s-a numărat printre celebritățile prezente în tribune la Super Bowl 2024, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american.

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Hailey și Justin Bieber, printre vedetele prezente la Super Bowl. Ce este stilul „mob wife”, pe care l-a adoptat soția artistului

Hailey și Justin Bieber s-au numărat printre vedetele care au participat la Super Bowl, iar soția celebrului artist a fost în centrul atenției, căci a adoptat trendul „mob wife”, care a început să fie tot mai apreciat peste hotare.

Ultimele știri

tish cyrus si dominic purcell

O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi

Andreea Bălan/ Foto: Instagram

Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema

Oana Radu

Oana Radu recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme după divorț: „Nu poți să fii „on” pe dietă când treci prin momente dificile!”

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”

Justin și Hailey Bieber

Hailey și Justin Bieber, triști și îngândurați la biserică, după ce tatăl modelului le-a cerut fanilor să se roage pentru cei doi soți

Concursuri

sabon kv fara client

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH revine la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!