Bucuresti | 102,8FM DIPLO - DANCE WITH ME

Știri

Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia

Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”

Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a făcut noi dezvăluiri pe rețelele de socializare în legătură cu viața ei amoroasă după divorțul de soțul ei, Sam Asghari. Artista a anunțat că nu se mai vede alături de un alt bărbat niciodată.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Lady Gaga Looks Radiant as the Maid of Honor at Her Sister’s Seaside Wedding in Maine Alongside Her Partner Michael Polansky ** Web Embargo until 5:24 ET on June 4, 2024**

Lady Gaga, dedicație duioasă pe scenă, pentru iubitul ei, Michael Polansky. Sunt împreună de mai bine de patru ani

Povestea de dragoste dintre Lady Gaga și Michael Polansky merge mai departe. Artista în vârstă de 38 de ani i-a dedicat iubitului ei, cu care are o relație de mai bine de patru ani, unul dintre ultimele sale spectacole din cadrul rezidenței muzicale pe care a susținut-o în Las Vegas.

EXCLUSIVE: Kim Kardashian, Jennifer Lopez and Ben Affleck, and more celebrities attend a celebration of life for J.R. Ridinger, and entrepreneur who passed away, in Miami

Jennifer Lopez amplifică zvonurile despre divorț cu atac subtil la adresa lui Ben în versurile unei melodii: „Nu o merită”

Jennifer Lopez și-a exprimat nemulțumirea față de Ben Affleck prin intermediul versurilor unei melodii, sugerând că soțul ei „nu o merită”. Artista de 54 de ani a alimentat speculațiile legate de o posibilă despărțire printr-o postare criptică pe rețelele sociale.

Model Kanye West

O tânără de 22 de ani îl acuză pe Kanye West că i-a trimis mesaje nepotrivite: „Nu este în regulă, are o soție acasă!”

Mikaela, un model în vârstă de 22 de ani, a vorbit despre comportamentul nepotrivit al lui Kanye West. Mai exact, ea susține că rapperul a abordat-o pe rețelele sociale, cerându-i să iasă împreună.

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert: „Nu te juca cu mine” Ce a scos-o din minți pe artistă

Bebe Rexha, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a avut o nouă ieșire nervoasă, chiar în timpul unui concert pe care l-a susținut în Norvegia.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Katy Perry and Orlando Bloom are back in Sardinia for a family holiday 8 years after Orlando's naked paddleboard trip

Katy Perry și Orlando Bloom, turiști în Sardinia. Micuța Dove, cea mai fericită la plajă cu părinții ei

Katy Perry și Orlando Bloom și-au dus fetița în Sardinia. Familia se bucură zilele acestea de o vacanță la Marea Mediterană, în Porto Cervo.  

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, într-o pereche de pantaloni croșetați, cu un top asortat. Trupul bronzat al artistei a ieșit în evidență: „Nu ești rea deloc”

Antonia a bifat încă o apariție care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Îmbrăcată într-un ansamblu format dintr-o pereche de pantaloni croșetați și un top minuscul asortat, artista și-a etalat cu mândrie corpul tonifiat și proaspăt bronzat după zilele petrecute pe litoral. 

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!