Bucuresti | 102,8FM LIL NAS X - MONTERO

Știri

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Hailey Bieber și-a ascuns sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin a dezvăluit totul: „Îmi doream libertate”

Hailey Bieber și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă și a vorbit despre dieta specială pe care o are în timpul sarcinii, dar și despre simptomele cu care s-a confruntat până acum, într-un interviu acordat revistei W. Modelul în vârstă de 27 de ani a explicat și motivul pentru care și-a ținut sarcina secretă până la șase luni.

Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020

Celine Dion ar urma să revină pe scenă la Jocurile Olimpice de la Paris, după o pauză de mai bine de patru ani. Ea ar urma să cânte o singură piesă, însă onorariul este uriaș, potrivit unor surse.

EXCLUSIVE: Katy Perry Dances To The Macarena As She Makes An Appearance At A Nightclub In Barcelona - 21 Jul 2024

Katy Perry a dansat Macarena într-un club din Barcelona. Artista, purtată de fani pe brațe

Katy Perry îmbină vacanțele cu afacerile. Luna aceasta, artista americană a pornit către Europa, unde s-a bucurat împreună cu familia ei de soare, de apa Mediteranei și de peisajele spectaculoase, dar și-a promovat și noul său single în fiecare țară în care a ajuns.

Main picture_ARTmania Fest

(P) Se lansează ARTmania in context, ce aduce participanților la ARTmania performance-uri, colaborări culturale în spații de patrimoniu

Vinerea și sâmbăta aceasta vor oferi participanților la ARTmania Festival o serie de manifestări artistice inedite și de concerte reunite sub umbrela „ARTmania in Context”, un proiect a cărui lansare va avea loc sâmbătă, 27 iulie, în Piața Mare, înaintea show-ului KORN, fiind încununat duminică, 28 iulie, de o serie de concerte desfășurate într-un spațiu de patrimoniu.

Celine Dion Leaves Her Hotel To Go To The Rehearsal For The 2024 Olympics Ceremony In Paris - 23 Jul 2024

Primele imagini cu Celine Dion la Paris. Artista ar putea cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Oimpice

Céline Dion se află la Paris, cu doar câteva zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, unde este aşteptată să concerteze, potrivit RTL, care confirmă o informaţie a BFMTV.

Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show

Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA

Noul album al rapperului Eminem, "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)", lansat la 12 iulie, a ocupat în această săptămână primul loc în topul american al albumelor, vânzându-se în aproape 300.000 de exemplare.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia

Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”

Selena Gomez a sărbătorit cea de-a 32-a aniversare alături de iubitul său, Benny Blanco, care i-a transmis un mesaj emoționant și plin de dragoste. Artista a împărtășit momentele speciale pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați să vadă cuplul fericit.

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!