Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MASTER KG - JERUSASLEMA

Știri

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Celebra artistă s-a fotografiat într-o rochie neon foarte scurtă

Dua Lipa a uimit cu look-urile sale impresionante în timpul turneului mondial, atât pe scenă, cât și în afara ei. Custumele personalizate au făcut-o pe frumoasa artistă britanică să strălucească, însă ultima sa ținută i-a dat gata pe fanii pe de rețelele de socializare. 

Shakira

Shakira nu mai are parte de liniște după separare de Gerard Pique. Motivul pentru care artista a fost nevoită să cheme Poliția

Shakira, celebra cântăreață columbiană în vârstă de 45 de ani, pare să nu aibă liniște în ultima perioadă. După ce a anunțat separarea de Gerard Pique, iar tatăl ei a ajuns la spital după un accident petrecut acasă, acum artista a trecut prin alte momente delicate.

madonna

Vârsta e doar un număr pentru Madonna. Artista arată uimitor într-un corset negru din piele

Madonna continuă să arate uimitor la vârsta de 63 de ani. Recent, artista a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care își expune silueta de invidiat într-o ținută îndrăzneață. 

Leluţ Vasilescu

A murit unul dintre fondatorii formaţiei Compact, Leluţ Vasilescu. Artistul avea 67 de ani

Unul dintre membrii fondatori ai formaţiei Compact, Leluţ Vasilescu, a murit, vineri.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, imaginea care i-a stârnit pe fani: ”Te expui prea mult, fii mai rezervată!” Cum s-a fotografiat cântăreața la 52 de ani

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Anca Țurcașiu reușește să fie mereu în centrul atenției și să-și emoționeze prietenii virtuali.

vizual comunicat

La DIGI, vacanța de vară aduce voucherul de 50% reducere la orice serviciu nou contractat

La DIGI, veștile bune continuă, odată cu lansarea campaniei „Ai voucher, ai preț la jumătate” prin intermediul căreia atât clienții noi, cât și cei existenți pot beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 4 luni. Reducerea se aplică doar la contractarea unuia sau mai multor abonamente noi de internet, televiziune (prin cablu sau prin satelit), telefonie mobilă și fixă.

De ce nu a plecat Analia Selis din România după divorț

De ce n-a plecat Analia Selis din România după divorțul de soțul ei: ”Mă simt binecuvântată, fericită și împlinită!”

Au trecut doi ani de zile de când Analia Selis a divorțat de soțul ei, omul care i-a fost alături timp de 17 ani și, deși a suferit enorm atunci, aceasta a găsit puterea de a zâmbi și de a fi fericită.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!