Bucuresti | 102,8FM UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Știri

Hailey Bieber și Justin Bieber/ Profimedia

Hailey Bieber, alături de Justin Bieber în lupta cu paralizia facială. Modelul și-a arătat sprijinul pentru soțul său

Hailey Bieber a demonstrat încă o dată că este o soție iubitoare și protectivă, mai ales acum, când partenerul său de viața are cea mai mare nevoie de ea. Modelul în vârstă de 25 de ani a fost surprinsă arătându-și sprijinul față de Justin Bieber și fiind alături de el în lupta cu paralizia facială. 

Britney Spears și Sam Asghari nunta

Ce spune Sam Asghari despre căsătoria cu Britney Spears: „E ca un basm. Ne-am imaginat acest lucru”

Sam Asghari vorbește despre căsătoria sa cu superstarul pop Britney Spears, după nunta lor de la începutul acestei luni.

Ricky Martin a distribuit o imagine rară cu fiul său Matteo. „Ce mare s-a făcut!”, au scris fanii când l-au văzut pe puștiul de 13 ani

Ricky Martin a distribuit o imagine rară cu fiul său Matteo. „Ce mare s-a făcut!”, au scris fanii când l-au văzut pe puștiul de 13 ani

anca turcasiu

Anca Țurcașiu nu renunță la sport nici pe litoral. Îmbrăcată în colanți mulați, vedeta face exerciții și în camera de hotel

Anca Țurcașiu le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele sociale cum își menține silueta de puștoaică. La 52 de ani, artista este într-o formă fizică excelentă, ce le-ar face geloase și pe tinerele de 20 de ani. Sportul și alimentația sunt secretele de aur ale Ancăi, așa că nici în vacanță nu se abate de la ele.

Cornel Ilie

Cornel Ilie, mărturisiri despre cum s-a schimbat viața lui după divorț: ”Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine!”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de soția lui, iar acum artistul a vorbit despre lecțiile pe care le-a învățat după separarea de Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii.

lavinia pîrva

Lavinia Pîrva, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie roz. Solista s-a bronzat la mare, iar fanii au fost încântați: "Splendidă"

Lavinia Pîrva a încins atmosfera nu numai  la mare, ci și pe Instagram. Aflată în vacanță, soția lui Ștefan Bănică a impresionat cu trupul de sirenă și silueta tip clepsidră. Bruneta s-a afișat în costum de baie, într-un cadru de vis, iar admiratorii de pe rețelele sociale au fost de-a dreptul cuceriți.

2019 iHeartRadio Music Awards - Backstage

Travis Barker, transportat de urgență la spital. Fiica toboșarului de la Blink-182 le-a cerut fanilor să se roage pentru el

Travis Barker, toboșarul trupei Blink-182, a fost transportat cu o ambulanță, marți, la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Kourtney Kardashian, soția artistului, s-a aflat alături de el, după cum se vede într-o imagine obținută de TMZ.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!