Bucuresti | 102,8FM KAZKA - CRY

Știri

gina pistol

O fotografie cu Gina Pistol a împărțit fanii de pe internet în două tabere: ”Prea mult Photoshop!” Cât de frumoasă e iubita lui Smiley

A trecut mai bine de un an de zile de când a devenit mamă pentru prima dată, iar acum, la mai bine de șase luni de când a dezvăluit că a început procesul pentru a reveni la formele de dinainte de a rămâne însărcinată, Gina Pistol este din nou în centrul atenției.

Theo Rose/ Foto: Instagram

Theo Rose s-a destăinuit în fața fanilor săi: „Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”

Theo Rose a avut parte de o ascensiune uimitoare în cariera sa. Artista în vârstă de 25 de ani a reușit să strângă o comunitate uriașă de fani, care o susțin și sunt alături de ea la fiecare pas. Recent, cântăreața s-a destăinuit urmăritorilor săi de pe Instagram, dezvăluind că se află în cea mai frumoasă perioadă din viața ei. 

Harry Styles performing at Radio 1 Big Weekend at The War Memorial Park in Coventry

Harry Styles, comparat cu Freddie Mercury după show-ul „hipnotic” de pe Wembley. Niall Horan, în tribune

Vizual Digi Communications

DIGI, în parteneriat cu Citymesh, a câștigat drepturi pentru utilizarea de frecvențe mobile în Belgia

RCS & RDS S.A., prin intermediul asocierii cu Citymesh NV, parte a grupului IT Cegeka, a câștigat drepturile de utilizare a unor frecvențe din spectrul mobil, ca urmare a participării la licitația organizată de Institutul Belgian pentru Servicii Poștale și Telecomunicații („BIPT”).

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble, într-o fustă mini cu o crăpătură generoasă. Fanii au reacționat imediat: „Ești din ce în ce mai frumoasă”

Lidia Buble și-a expus silueta într-o ținută de-a dreptul senzuală într-o nouă postare pe contul său de Instagram. Fanii artistei au reacționat imediat, fiind foarte activi de fiecare dată când aceasta pune noi fotografii cu ea pe rețelele de socializare. 

Beyonce stars in Ivy Park Rodeo campaign inspired by Black cowboys and cowgirls

Beyonce a lansat „Break My Soul”, primul single de pe mult aşteptatul album „Renaissance”

Beyonce a lansat primul single, intitulat ''Break My Soul'', de pe mult aşteptatul său album "Renaissance", informează DPA/PA Media, transmite Agerpres.

Claudia Pavel

Claudia Pavel, zeiță a frumuseții în costum de baie. Imaginea făcută publică pe internet i-a cucerit pe fani: ”Ce bine arăți!”

Claudia Pavel este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, iar acum artista și-a surprins din nou prietenii virtuali, întrucât a făcut publică o nouă fotografie în care și-a etalat formele perfecte.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!