Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ARTEMAS - I LIKE THE WAY YOU KISS ME (NEW PW)

Știri

analia selis

Analia Selis e singură și la aproape trei ani de la despărțirea de soț. Artista din Argentina se ocupă de cei doi copii și de muzică

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia i-a cucerit pe fani cu o nouă fotografie. Artista, măgulită de reacția urmăritorilor: „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei, iar fanii sunt fascinați de fiecare postare pe care artista o pune pe contul său de Instagram. Recent, logodnica lui Alex Velea a fost măgulită de reacția internauților la fotografia de pe rețeaua de socializare. 

R Kelly Appears In Court in Chicago For Status Hearing

R. Kelly, găsit vinovat de infracţiuni sexuale, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântăreţul american R. Kelly, găsit vinovat în 2021 de un tribunal din New York pentru conducerea timp de trei decenii a unui ''sistem'' de exploatare sexuală a unor tinere, inclusiv a unor adolescente, a fost condamnat miercuri la 30 de ani de închisoare, informează AFP, potrivit Agerpres.

Travis Barker transportat la spital/ Profimedia

Travis Barker a fost spitalizat pentru pancreatită. Afecțiunea ar fi fost declanșată de o colonoscopie făcut recent de artist

Travis Barker a fost transportat cu o ambulanță, marți, la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles. În urmă cu puțin timp, s-a aflat că artistul a fost spitalizat pentru pancreatită, afecțiune declașată de o colonoscopie făcut de acesta de curând. 

Mira, mesaj îngrijorător pentru fani însoțit de o fotografie senzuală/ Instagram

Mira a creat controverse pe pagina sa de Instagram. Fanii au fost curioși ce mănâncă artista: „Cireșe cu cașcaval?”

Mira a reușit să creeze controverse în secțiunea de comentarii la ultima sa postare. Artista și-a dorit să le arate fanilor cum se relaxează înainte de concert, însă bolul cu gustarea acesteia le-a atras atenția urmăritorilor curioși. 

MGK & fiancee Megan Fox step out for another night in pink as they arrive to Catch NYC for his after party

Machine Gun Kelly și-a spart un pahar de șampanie în față, la o petrecere. Primele imagini cu artistul, imediat după incidentul bizar

Machine Gun Kelly a plecat cu fața plină de sânge, de la propria petrecere, după ce și-a zdrobit un pahar de șampanie în cap, în timpul unui show nebun, unde a strigat „Nu-mi pasă de nimic”.

Hailey Bieber și Justin Bieber/ Profimedia

Hailey Bieber, alături de Justin Bieber în lupta cu paralizia facială. Modelul și-a arătat sprijinul pentru soțul său

Hailey Bieber a demonstrat încă o dată că este o soție iubitoare și protectivă, mai ales acum, când partenerul său de viața are cea mai mare nevoie de ea. Modelul în vârstă de 25 de ani a fost surprinsă arătându-și sprijinul față de Justin Bieber și fiind alături de el în lupta cu paralizia facială. 

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!