Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

Carla's Dreams

Solistul Carla's Dreams a vorbit despre una dintre afacerile sale: "Eu nu lucrez pentru bani. Vreau ca banii să lucreze pentru mine"

Discreția e cuvântul care-l definește cel mai bine pe liderul grupului Carla's Dreams, pe care fanii îl știu sub numele de Sergiu. Mereu cu fața machiată în public, acesta păstrează și un aer misterios în tot ceea ce face sau declară. Nu vrea să se afișeze excesiv, așa că rare sunt ocaziile în care spune ceva despre viața lui de dincolo de muzică.

2annalesko

Anna Lesko, într-un body din piele la ultimul concert. Fanii au fost de-a dreptul uimiți: „Cea mai frumoasă femeie din România”

Anna Lesko este considerată una dintre cele mai seducătoare artiste din România, reușind să arate uimitor la vârsta de 43 de ani. Cântăreața nu ratează niciun moment în care să-și etaleze formele voluptoase, iar recent, aceasta a atras atenția urmăritorilor săi cu o fotografie într-o ținută îndrăzneață. 

Glastonbury Festival, Day 4, UK - 25 Jun 2022

Billie Eilish, protest pe scena Glastonbury faţă de decizia Curţii Supreme a SUA privind avortul: O zi neagră pentru femeile din State

Cântăreaţa americană Billie Eilish a protestat vineri faţă de decizia Curţii Supreme a SUA privind avortul, în timpul recitalului său de pe scena festivalului Glastonbury, informează sâmbătă DPA.

U2 In Concert - Nashville, Tennessee

Bono, solistul trupei U2, dezvăluie că are un frate vitreg de a cărui existenţă nu a ştiut zeci de ani

Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit într-un interviu pentru BBC Radio 4 că are un frate vitreg, de existenţa căruia nu a ştiut nimic zeci de ani, relatează dpa, potrivit Agerpres.

madalina ghenea

Mădălina Ghenea, ședință foto pe străzile din Italia. Înaltă, bronzată, în rochie scurtă, olteanca a furat toate privirile

Mădălina Ghenea și-a pus din nou senzualitatea în evidență. În ultimul timp, românca stabilită de ani buni în Italia își ia cu ea, în călătorii și la angajamente oficiale, două fotografe din Ucraina care i-au devenit și prietene. Așa se face că, și zilele trecute, când a ajuns în regiunea Umbria, unde participă la un  festival de film, unde este președinte onorific anul acesta, șatena a profitat de cele câteva ore libere și a făcut o ședință foto ad-hoc pe străzile fermecătoare.

Andra

Andra, imagini rare pe rețelele sociale, de Ziua Națională a Iei. Fanii au reacționat imediat: ”Cei mai frumoși!”

Ziua Națională a Iei a fost sărbătorită într-un mod cu totul și cu totul inedit de Andra, artista fiind protagonista unui pictorial inedit alături de soțul ei.

lavinia pîrva

Lavinia Pîrva arată din ce în ce mai bine! Și-a etalat corpul în costum de baie, iar poza postată i-a adus laude: "Bruneta perfectă"

Lavinia Pîrva arată din ce în ce mai bine în ultimul timp. A născut în urmă cu trei ani și de atunci a intrat în "zodia" transformărilor. A slăbit, și-a tonifiat corpul, a trecut și pragul medicului estetician, așa că acum se pozează în costume de baie fără rețineri.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!